Menyasszonyi csokor rendelés környezettudatosan!

menyasszonyi-csokor-rendeles.jpg

Menyasszonyi csokor rendelés környezettudatos esküvőre is! A selyem virágok a zöld esküvő alapvető kellékei!

Az esküvői csokorról illatos, színes, élő virágokból összeállított csokor jut mindenkinek az eszébe. Amióta a hófehér ruhát öltött, boldog menyasszonyok az oltár elé lépdelnek, a kezükben friss virágcsokor van. Ma már ez is lehet másképp. Minden jegyespár olyan esküvőt tart, amilyet szeretne, hagyományosat, modern stílusút, rendhagyót vagy környezettudatosat. A menyasszonyi csokor rendelés is meghatározó az esküvő stílusa és jellege szempontjából, de sosem maradhat el a nagy napról.

Rendeljen menyasszonyi csokrot selyemből készült virágokkal, hiszen egy zöld esküvőhöz szinte már kötelező elem! Minden, a környezetvédelem és a tudatos életmód iránt elkötelezett jegyespár úgy szervezi meg az esküvője napját, hogy minél kevésbé terhelje a környezetet, zöld legyen. Ebbe a koncepcióba természetesen beletartozik az is, hogy az élő virágok leszedését, levágását amennyire lehet, mellőzik. Márpedig egy esküvő központi dekorációs eleme a virág. Azonban meg lehet oldani az esküvői virágdekorációt élő, cserepes növényekkel, száraz virágokkal vagy éppen selyemből készített dekorációval is.

menyasszonyi csokor rendelést selyemvirágokból, kézzel készített díszekkel érdemes számításba venni azoknak a pároknak, akik ilyen szellemben szervezik az esküvőjüket. A selyem csokor sok előnnyel rendelkezik, így ajánljuk minden, házasodni készülő szerelmesnek. Mivel nem élő virágokról van szó, minden évszakban szóba jöhet a selyem menyasszonyi csokor rendelés. A virágokat bármikor meg tudják rendelni, nem fognak elhervadni, se összetörni. A nagy nap után is ugyanolyan szépek és frissek maradnak, így minden házassági évfordulón ugyanolyan dekoratívak és emlékeztetnek majd az el nem múló szerelemre!

menyasszonyi csokor rendelést a www.selyemcsokor.com webcímen lehet megtenni. A megadott elérhetőségek bármelyikén tudnak érdeklődni a részletekről: 06-20-3-178-878, eveartdesign@gmail.com. A Molnár Éva / Molinea Iparművészeti Stúdió Kft. selyem szépségei az esküvőt még különlegesebbé tudják tenni.

Top