Microdermal piercing: Miért olyan népszerű ez a típus?

microdermal-piercing-tattoosilver.jpg

Manapság rengeteg ember visel testékszert, sokan akár többet is. Vannak diszkrétebb verziók, amik például a fülbe kerülnek, de egészen extrém piercinget is lehet szúratni, ha ez tetszik valakinek, ilyen lehet akár egy intim testtájra kerülő ékszer. A hagyományos típusok mellett, melyek csak meghatározott helyekre kerülhetnek, ma már olyan piercing szúrására is van lehetőség, ami a bőr alá kerül beültetésre, ez a microdermal piercing.

microdermal piercing legnagyobb előnye, hogy a test szinte bármely pontjára kerülhet, éppen azért, mert a bőr alá kerül, és a felszínen csak a díszítő elem látszik. Ez rengeteg lehetőséget rejt magában, ami sokak tetszését elnyeri. A microdermal piercing lehet egyetlen különleges kis pont a testünkön, de sokoldalúságának köszönhetően kombinálni is lehet más ékszerekkel. Jól mutat, ha több ékszer alkot egy mintát, de gyakran kerül hagyományos piercing mellé is, azt kiegészítve. Emellett a microdermal piercing tetoválásokra is kerülhet, amivel rendkívül látványos hatást lehet elérni, például, ha az ékszer egy tetovált állat szemeként van elhelyezve. Mindebből az következik, hogy a microdermal piercingekkel csak a fantázia szabhat határt a test díszítésének! Ha mégis megunnánk, a testékszer cseréje egyszerűen, fájdalom nélkül megoldható, hiszen csak a bőrfelszín feletti fejhez kell nyúlni.

Ön is szeretne egy izgalmas testékszert, de még nem döntötte el, melyik lenne a legjobb? Ha a microdermal piercinget választotta, ismerje meg Silver Tattoo & Piercing szalonunkat, ahol a tetoválás készítés és a hagyományos testékszerek szúrása mellett a bőr alatti piercingek behelyezését is vállaljuk! Látogasson el www.tattoosilver.hu weboldalunkra, ahol tájékozódhat a részletekről, információkat szerezhet a piercing utókezeléséről és korábbi munkáinkat is megtekintheti! Ha kérdése lenne, vagy már meg is van az elképzelése, és bejelentkezne hozzánk, keressen minket bátran elérhetőségeink egyikén! Hívjon minket a +36-20-497-5171-es telefonszámon vagy írjon nekünk a tattoosilver@gmail.com e-mail címre!

Top