Mikor ajánlott színes tetoválásokat választani?

tattooszeged.hu_.jpg

A tetoválás mellett dönteni mindig sok kérdést vet fel: biztos-e a választás, milyen minta kerüljön és hová, milyen stílusban, mekkora méretben, illetve a stílushoz és a mintához kapcsolódóan az is fontos, hogy fekete-fehér vagy színes tetoválás szülessen a tetováló tűje alatt.

A színes tetoválások  népszerűsége is legalább akkora, mint a fekete-fehér, klasszikusabb változatoké. Mindegy, hogy valakinek már megvan a fejében a kész ötlet vagy még csak keresgél a tökéletes minta után, pár dolgot érdemes megfontolni a végleges döntés előtt. Akinek fehér bőre van, annak szinte minden jól áll. Ez azt jelenti, hogy a színes tetoválásokat inkább nekik ajánlják a mesterek, ahogyan a részletgazdag képeket is, mert a megfelelően világos bőrön minden jól kivehető. Ellenben a mediterrán bőrtípussal rendelkező kuncsaftoknak már számításba kell venni, hogy a bőrük tónusa korlátokat szab a színes tetoválásoknak és a túl összetett mintáknak egyaránt.

Vannak olyan tetoválási stílusok, amiknek a jellegéből adódóan sokkal több a színes tetoválása, jobban illenek hozzá a színes rajzok. Tehát, ha valaki például eldöntötte, hogy kizárólag színes tetoválást szeretne, akkor ne a maori, a blackwork vagy a fekete-szürke stílusok felé vegye az irányt. Viszont a watercolor, a new school vagy a realisztikus stílusok már nyitottak a színes tetoválások  megvalósítása iránt. Sokszor a téma is megköveteli azt, hogy színes tetoválás készüljön. Gondoljunk csak bele, hogy egy népi motívum vagy egy rózsa elképzelhetetlen lenne színek nélkül.

A www.tattooszeged.hu weboldalon számos munkánkról készült fotót talál, amik a Sun City Tattoo & Piercing szalonjában jöttek létre tetoválómestereink keze alatt. Vannak köztük természetesen színes tetoválások  is, amik inspirációt tudnak nyújtani az első vagy egy újabb tetováláshoz. A legjobb az, ha személyesen jön el hozzánk, hiszen a tetoválás megtervezése, a személyiséghez, stílushoz, elképzelésekhez történő igazítás nem feltétlenül rövid folyamat. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és kérjen időpontot személyes konzultációra a +36-30-858-6466-os telefonszámon vagy a tattooszeged@gmail.com e-mail címen!

Top