A tetoválás az önkifejezés egyik eszköze, ami napjainkban már bárki számára elérhető, ám érdemes jól megtervezni, mit is szeretnénk, hiszen ne feledjük, egy életre szóló döntést hozunk! Egyre több szalon nyílik, és sokan vállalnak tetoválás készítést, ezért amellett, hogy alaposan megfontoljuk, milyen mintát látnánk szívesen magunkon, a helyszínt és a tetováló szakembert is érdemes körültekintően kiválasztani. Az alábbiakban összefoglaljuk, milyen tényezők befolyásolják a tetoválás árakat.

  • A tetoválás készítés végösszegét a minta mérete befolyásolja leginkább. Alapvetően kétféle módon szabnak árakat a szalonok, kifejezetten a méret, a pontos paraméterek, kidolgozottság alapján adnak ajánlatot, vagy órabérben számolják ki az összeget. A lényeg ugyanaz, értelemszerűen minél nagyobb mintát szeretnénk, annál több elkészítési idővel kell számolnunk, és ezzel arányosan nőnek a tetoválás árak
  • Meghatározó tényező az is, hogy fekete-fehér vagy színes tetoválást szeretnénk, ebből a szempontból megközelítve a festék árak adják a különbséget.
  • Végül kulcsszerepet játszik a tetoválás árak tekintetében, hogy milyen szalont, illetve szakembert választunk. A neves művészek magasabb összeget is kérhetnek a munkájukért, de sok szalonban egységes árakon dolgoznak a szakemberek, erről mindenképpen érdemes előzetesen tájékozódni, és ami a legfontosabb, hogy ne kössünk kompromisszumokat!

Szegedi szalonunk profi szakemberekkel és baráti tetoválás árakkal várja az érdeklődőket, melyről bővebb információkat honlapunkon, a www.tattooszeged.hu weboldalon olvashat! Merítsen ihletet galériánkból vagy bátran forduljon hozzánk konkrét, egyedi elképzeléseivel, és elkészítjük a megálmodott mintát! Hívjon minket bizalommal a +36-30-858-6466-os telefonszámon vagy írjon nekünk a tattooszeged@gmail.com e-mail címre, munkatársaink szívesen segítenek mindenben!

Nálunk jó helyen jár, ha a kreatív ötletek, a szakszerű kivitelezés és a kedvező tetoválás árak egyformán fontosak Önnek!