Egyedi arany fülbevalóval a megjelenést stílusosan kiegészítheti. A tucat ékszerekkel már nem lehet elérni ugyanezt a hatást.

Arany, Te imádni való

Az arany a nemesfémek királynője, mindig is nagy népszerűség övezte. Az arany ékszerek presztizse is magas, gyakran választják őket azok a vásárlók, akik értékes, igényes és gyönyörű külsővel rendelkező kiegészítőket keresnek. Az aranyat az idők kezdetétől értékes sárga fémként kezelték, fizetőeszközként használták.

Mégis mi az oka annak, hogy pont az arany kapta ezt az időtálló és irigylésreméltó szerepet a megannyi nemesfém közül? Nem elhanyagolható szempont az arany ritkasága és a megtalálásának nehézségei, ezen kívül tovább növeli az értékét az is, hogy könnyen megmunkálható, tetszetős külsővel és kedvező kémiai tulajdonságokkal rendelkezik. Az arany az egyedüli a fémek között, ami extrém hőmérsékleten sem lép reakcióba a kénnel vagy az oxigénnel.

Az arany sokoldalúságát is mutatja, hogy nem csupán fizetőeszközként használják. A szépségiparban kozmetikai kezelésekhez alkalmazzák, kiegészítőket terveznek vele, de a gyógyászatban, híradástechnikában is egyaránt jut neki szerep.

Létezik tiszta arany ékszer?

Az arany fülbevalók soha nem 100% tisztaságú aranyat tartalmaznak, mert az arany az ezüsthöz hasonlóan túl puha anyag. Változó arányban kiegészítik egyéb nemesfémekkel, ami meghatározza az ékszer karát értékét is. A 22 karátos arany ékszernek például 91,6 % a színaranytartalma.

Az aranyat ezüsttel, rézzel és palládiummal keverik, ezek a fémek hatással vannak az elkészült ékszer színére is. Így lesz fehér, vörös vagy sárga arany az ékszer alapanyaga. A szín azonban nem befolyásolja a karátok számát. Az ékszer anyagába helyezett fémjel bizonyítja az arany valódiságát és karátját.

Az igényes és nem utolsósorban egyedi aranyékszereket a webshopunkból azonnal meg tudja rendelni. A valódi, egyedi arany ékszereket a www.ekszer-kucko.hu webcímen található webáruházban találja. A vásárlókat és az érdeklődőket is szívesen eligazítjuk termékeinkről, illetve szolgáltatásainkról, amennyiben kapcsolatba lépnek kollégáinkkal az elérhetőségeinken. Hívjon minket a 06-20-297-26-60 telefonszámon vagy írjon nekünk az ekszerkucko.webshop@gmail.com email címen!