Nadrágtartók, klasszikus stílushoz!

nadragtarto.jpg

A nadrágtartók még mindig nem mentek ki a divatból, sőt, még most is stílusos kiegészítőnek számítanak. A csokornyakkendőhöz hasonlóan a nadrágtartó is alapvetően régimódinak gondolt kiegészítő. Az biztos, hogy a kettő nagyon jól illik egymáshoz. A régi idők klasszikus férfi divatjának választékosságát és kifinomultságát idézi meg ez a két kiegészítő. Hogyan tudja beépíteni a ruhatárába egy modern férfi például a hózentrógert?

Egy olyan alkalmi öltözékhez illik a nadrágtartó is, amiben klasszikus elegancia ölt testet és igazán ünnepélyes megjelenést igénylő eseményre tervezik. Természetesen időről-időre előkerül az esküvői ruhatár összeállításakor is, sokan választják ezt a stílust, amikor az oltár elé készülődnek. Azonban a nadrágtartókat nem kell száműzni a szekrénybe a hétköznapokon sem, mert a megfelelő ruhadarabokkal párosítva és kellő ízléssel viselve karakteres kiegészítők válhatnak belőlük akár munkába, szabadidős programokon is. Biztosan nem marad észrevétlen egy nadrágtartóban senki sem.

nadrágtartókból is a minőségi darabokat keresi? Nézzen be hozzánk és válasszon új kiegészítőket, amik egyenesen külföldről érkeznek a boltunkba! A termék kínálatunkban megtalálható kiegészítők, a férfi divat kellékei Olaszországból érkeznek. Az olasz tervezők keze munkáját és hozzáértését dicséri ezeknek a kiegészítőknek a színvonala, szépsége és finomsága, amiket Ön is megvásárolhat elérhető árfekvésben.

A www.selyemnyakkendo.hu webcímen megtalálják az Arszlán Férfi divat  honlapját, illetve a nyakkendő nagykereskedés kínálatát tekinthetik meg azok az úriemberek, akik igazán kifinomult darabokat keresnek ünnepi öltözésük összeállításához. Forduljon bizalommal a kollégáinkhoz, ha felkeltették az érdeklődését az általunk forgalmazott termékek, nadrágtartók, csokornyakkendők, nyakkendők! A honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén kérhet tőlünk részletes információkat az olasz nadrágtartókról és egyéb kiegészítőkről. Hívja kollégáinkat a+36 20 383 57 93, +36 1 708 02 26, +36 20-597-4567 telefonszámok bármelyikén!

Top