Óratartó doboz, utazáshoz praktikus kiegészítő

oratarto-doboz.jpg

Az óratartó dobozoknak az előnyeit egy utazáshoz is ki lehet használni! Ahogyan a napszemüvegek és ékszerek, kiegészítők számára is terveznek olyan tartó dobozt, ami megóvja azokat a sérülésektől, úgy a karóráknak is jár külön óratartó doboz. Ezek a dobozok nemcsak dísznek vannak, mert ennél sokkal többről szól a funkciójuk. Természetesen az sem hátrány, ha dekoratívak és maguk a karórák is jól mutatnak bennük, de a védelem is ugyanolyan fontos, amit biztosítani tudnak az időmérők számára. Erre a védelemre még nagyobb szükség van akkor, ha egy vagy több karórát is magával visz a tulajdonosuk egy utazásra. Azok az órák, amik nem a csuklóra kerülnek, biztonságosan tudnak utazni  a saját óratartó dobozukban.

Hogyan válasszon egy óra tulajdonos az utazáshoz ideális tartó dobozt? Az óratartó dobozok minőségi anyagból készüljenek, mint amilyen a fa vagy a bőr, annak érdekében, hogy az utazás se bennük, se pedig a karórákban ne tudjon kárt tenni. Az utazó táskában és a dobozban nem esik baja az értékes, szeretett kiegészítőknek és épségben megérkeznek majd az úti céljukhoz. Óvja értékeit olyan tartó dobozokkal, amiket kifejezetten a kiegészítőknek terveztek! Utazáshoz olyan dobozt ajánlott vinni, ami nem üvegezett, hanem normál doboz fedele van. Amennyiben szüksége van új dobozokra a karórái számára, keressen minket bizalommal és válassza ki óriási óratartó doboz kínálatunkból az Önnek megfelelő, az elvárásainak és ízlésének is ideális darabokat!

Az általunk forgalmazott dobozokat meg tudja nézni a www.orabox.hu webcímen, ahol az Órabox Kft. webáruházát is megtalálja. Nem kell csalódnia a kínálatunkban, ha egy vagy több karórát szeretne dobozba zárni. A tőlünk megvásárolható óratartó dobozok méretben, színben, anyagban is többfélék, elérhető áron vásárolhatóak meg rövid kiszállítási idővel. Kedvező árakat és kimagasló minőséget garantálunk vásárlóinknak. A részletes tájékoztatást kérje kollégáinktól, a +36-70/422-7835 telefonszámon vagy pedig az oraboxkft@gmail.com email címen!

Top