A tetoválás készítése mindig nagy dilemmát okoz. Számos kérdés felmerül bennünk, melyek közül az egyik legfontosabb, hogy fekete-fehér vagy színes tetoválást válasszunk. A minta önmagában meghatározó, ám a megfelelő színekkel még látványosabb hatást érhetünk el, ezért a színes tetoválások egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Lássuk, a legmeghatározóbb szempontokat, amiket érdemes még végiggondolni a tervezésnél!

  • Minta: Mivel az önkifejezés egyik eszközéről van szó, természetes, hogy olyan mintát érdemes választani, ami közel áll hozzánk, tükrözi egyéniségünket. Ám nem célszerű aktuális érdeklődésünk tárgyában gondolkodni vagy a legújabb trendek szerint dönteni, hiszen egy életen át fogjuk viselni a tetoválást. Emellett ajánlott azt is figyelembe venni, hogy a minta később kiegészíthető, bővíthető is legyen.
  • Stílus: Meghatározó szempont a tetoválás készítés esetében, hogy milyen legyen a stílus, itt is tanácsos végiggondolni, hogy később tervezünk-e többet is, hiszen az egységes irányvonal ad tökéletes összképet. Érdemes körülnézni, ihletet meríteni, hogy az elképzelt minta milyen stílusban mutat a legjobban.
  • Méret: A nagy és színes tetoválás a legfeltűnőbb kombináció, ezért ha diszkrétebb hatást szeretnénk elérni, de ragaszkodunk valamilyen élénkebb árnyalathoz, célszerűbb kisebb méretben gondolkodni. A minta részletessége szintén meghatározza a méretet, hiszen egy aprólékosan kidolgozott ábra nem mutat jól kicsiben.

Ön már tudja, hogy milyen tetoválást szeretne? Amennyiben megvan az elképzelés, az utolsó, ám annál fontosabb lépés, hogy megbízható, tapasztalt tetováló mestert találjon. Silver Tattoo & Piercing szalonunkban profi szakemberek várják az érdeklődőket! Merítsen ihletet galériánkból és ismerje meg szolgáltatásunk részleteit a www.tattoosilver.hu weboldalunkon, ahol rengeteg színes tetoválás ötlettel is találkozhat! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot kérdéseivel a +36-20-497-5171-es telefonszámon vagy a tattoosilver@gmail.com e-mail címen, szívesen segítünk a tervezésben is!