A szülőköszöntő virágdoboz a menyasszony és a vőlegény részéről is egy-egy, fontos gesztus a szülők felé. A dobozokba örökvirágok kerülnek ízléses formában.

A hagyományos programot követő esküvőkön a szülők a jegyespártól meglepetést kapnak. A pár megköszöni mindazt a sok jót, támogatást és szeretetet, amit a szülőktől kapott egész életében. Az ajándékok átadása a polgári esküvő ideje alatt zajlik le, a házassági okirat aláírása és a fogadalmak elhangzása után.

Mit kapjanak a szülők a nagy napon?

Az ajándék tulajdonképpen bármi lehet, de mindenképpen jelképesnek számít, hiszen nincs az a tárgy, ami ki tudná fejezni a szülői szeretet értékét. A leggyakoribb az impozáns virágcsokor átadása egy szeretetteljes ölelés kíséretében. A virágok mindig jó támpontot jelentenek, mert tökéletesek ilyen szeretetteljes gesztusok kifejezésére.

Az élő virágok helyett a selyemvirágok mellett érdemes dönteni, ha az ajándékot nem csupán néhány napig tartó meglepetésnek szánja a pár. A szülőköszöntő virágdobozból nemcsak egy szép, de mulandó dísz válik, hanem a nagy napra emlékeztető dekoráció, emlék is marad. Ez ilyen meglepetés biztosan belefér minden jegyespár büdzséjébe, ugyanakkor nem kell szégyenkezniük amiatt sem, amit átnyújtanak ennél a különösen megható pillanatnál. ízléses, natúr fadobozkában ülnek a halvány színű, soha el nem hervadó rózsafejek, személyes felirattal kiegészítve.

A szülőköszöntő ajándékok beszerzése általában az utolsó simítások közé tartozik, ha egy jegyespár esküvőt szervez. Olyan dologról van szó, amit viszonylag rövid idő alatt be lehet szerezni, de mégsem szabad a legutolsó pillanatra hagyni a megrendelését. Egyedi, kézműves ajándékok esetében ez még inkább igaz, mert általában a megrendelő elképzeléseihez tervezve, egy teljesen új termék készül.

Az ajándékot rendelje meg idejében, hogy a tervezett meglepetést tudja a szülők kezébe adni a nagy napon! A honlapon szereplő elérhetőségek egyikén vegye fel a kapcsolatot velem: 06 20 3 178 878, eveartdesign@gmail.com.