Tetoválás készítés 2020-ban: Milyen trendek hódítanak idén?

tetovalas-keszites-tattooszeged.jpg

tetoválás készítés ma már teljes mértékben elfogadott, sőt, kifejezetten népszerű, egy felmérés szerint hazánkban minden második embernek díszíti valamilyen minta a bőrét. A motiváció mindenkinél egyedi, mint ahogy az is, hogy milyen szempontokat veszünk figyelembe a minta kiválasztásánál. Egyesek hosszasan mérlegelnek többféle szempontot, mire eljutnak a tökéletes ötletig, míg mások gyors döntést hoznak például az aktuális divat alapján. Az alábbiakban azoknak szeretnénk segíteni, akik számára a tetoválás készítésben meghatározó tényező a trend. Lássuk, mi jellemzi a 2020-as divatot!

•    Apró tetoválás: Az első tetoválás többnyire kisebb és könnyen eltakarhatóhelyre kerül, ám az egészen apró minták azok számára is kedvezőek, akik nem csak egy mintában gondolkodnak. Népszerű, hogy több tetoválás alkot egy egészet, amik külön testrészre, vagy akár egy másik ember bőrére kerülnek.

•    Tetoválás a fülön: Ez a testrész már egészen közül van az archoz, mégis a hajunkkal vagy egy sapkával könnyedén eltakarható a tetkó, ami kerülhet a fül belsejébe vagy a cimpára is. Egy pici minta ékszerre hasonlít, ami igen elegánsnak hathat.

•    Tetoválás az ujjakon: A füllel szemben a kézre készített tetoválás kifejezetten jól látható. Az egész ujjat körülölelő indák, mandalák és különféle szimbólumok egészen úgy hatnak, mintha gyűrűket halmoztunk volna ujjainkra.

•    Mandalatetoválás: A mandalák jól mutatnak kicsiben és nagyban is, szinte bármelyik testrészen. Míg egyesek pusztán az izgalmas látvány miatt döntenek ilyen tetoválás készítése mellett, másokat az vonz, amit szimbolizál egy-egy ilyen minta.

•    Geometrikus minta: Sokoldalúnak számítanak ezek a tetoválások, hiszen megállják a helyüket önmagukban, de szinte minden irányzatba beilleszthetők, akár a valósághű mintákkal is jól mutatnak. Sokszögek, körök és szögegyenes vonalak formájában is gyakran felbukkannak.

Ön milyen tetoválás készítése mellett döntött? Ha ihletet merített az idei trendekből, vagy akár teljesen egyedi elképzelése van, a következő lépés, hogy találjon egy szimpatikus szalont a tetoválás készítéshez. Látogasson el www.tattooszeged.hu weboldalunkra, és ismerje meg Sun City Tattoo & Piercing szalonunkat, ahol tapasztalt, kreatív alkotók várják az érdeklődőket! Ha szeretne bejelentkezni tetoválás készítésre vagy kérdése merült fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal a +36-30-858-6466-os telefonszámon vagy a tattooszeged@gmail.com e-mail címen!

Top