Első piercing behelyezése előtt áll, és kiemelten érdeklődik a microdermal piercingek iránt? Meglévő piercingjei számát szeretné bővíteni egy különleges darabbal? Vagy tetoválását színesítené egy-egy piercinggel? Az egypontos microdermal piercing a bőr alá beültetett, köves testékszer, amit a bőr alá szinte bárhova készíttethet.

Néhány éve egész Európában népszerűvé váltak az egypontos microdermal pieringek, amelyeket ma már rengetegen viselnek büszkén. Egyéni igényünk szerint kérhetjük a testékszer behelyezését, ugyanis testünk bármely olyan pontjára beszúrható, ahol legalább néhány milliméteres vastagságú a bőrünk a csontos részek felett. A microdermal piercingeket többféle módon alkalmazhatjuk: egyedüli ékszerként, több darabbal formát alkotva, valamint tetoválásainkat igazán egyedi módon kiegészítve. Köves, és egyéb figurás változatokban is hozzájuthatunk, így csakis rajtunk múlik, pontosan milyen típus mellett döntünk. Fontos, hogy megbízható, tapasztalt szakemberekre bízzuk a piercing behelyezését.

Sun City Tattoo & Piercing tetováló szalonunkban bármilyen piercing készítése céljából rendelkezésére állunk. Egyedi microdermal piercingjét, és más testékszerek behelyezését is gond nélkül vállaljuk. Kellemes környezetben nyújtjuk magas színvonalú szolgáltatásunkat. Testékszer kínálatunk több ezer darabból áll, így igénye szerint biztos, hogy rátalál arra, ami a legközelebb áll egyéniségéhez. Mindent megteszünk azért, hogy nyugodtan élhesse meg a nálunk töltött időt, és teljes mértékben elégedett legyen az általunk elkészített munkával. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről a www.tattooszeged.hu weboldalunkon!

Díszítse kreatív módon testét egyedi microdermal piercinggel! Helyeztesse el egy darabos ékszerként, vagy válassza a csoportos megoldást, még különlegesebbé varázsolva külsejét! Piercing készítése, és felmerülő kérdései ügyében vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-8586466 –os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a tattooszeged@gmail.com e-mail címünkre!