Fontosnak tartja, hogy kiegyensúlyozott legyen a hét minden napján? Gyakran érzi úgy, hogy bármennyire ügyel erre, mégsem sikerül? Szeretne segítséget kapni? Ha szívesen visel kiegészítőket, érdemes csakra ásványkarkötőt választani, hiszen ez az ékszer segít fenntartani a csakrák harmóniáját.

Az ásványok jótékony rezgésüknek köszönhetően pozitív energiával ruházzák fel viselőjüket. Akkor tudnak segíteni, ha egész nap Önnel vannak, minél közelebb a testéhez. Napközben viselheti ezeket ékszerként, esténként pedig érdemes az éjjeli szekrényen tárolni őket. A legjobb, ha csakra ásványkarkötőt hord, így folyamatosan közel tudhatja magához a köveket. A kristályok hatékonyan támogatják az egészség, a harmónia megőrzésében.

Az ember energiarendszerének egésze nem látható szabad szemmel. A láthatatlan, de érzékelhető rendszert a hét csakra irányítja. Minden csakra kapcsolatban van a többivel, így ha az egyik nem működik helyesen, a többi is zavart jelez. A csakráknak van testi és lelki feladatuk, és egy-egy kristály tartozik hozzájuk: a vörös jáspis, a karneol, a tigrisszem, az aventurin, a türkinit, az ametiszt és a hegyikristály. Érdemes csakra ásványkarkötőt hordani, amit bárhova magával vihet. Ezzel hozzájárulhat egészsége megőrzéséhez, a harmonikus életvitelhez.

Egyedi, valódi féldrágakövekből készült termékek széles kínálatával várjuk Holdkő Ásvány Webáruházunkban. Többféle csakra ásványkarkötő közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. Egy- és kétsoros, medállal ellátott, és egyéb stílusos ékszerek közül rendelhet. Találja meg az egyéniségéhez leginkább illő csakra ásványkarkötőt, vagy szerezzen be igazán személyes ajándékot a www.holdkoasvany.hu weboldalunkon!

Tartsa fenn a csakrák harmóniáját, és legyen egészséges, kiegyensúlyozott élete! Viseljen örömmel csakra ásványkarkötőt, és ajándékozzon meg mást is vele! Felmerülő kérdései esetén hívjon bennünket a 06-30-648-1237-es telefonszámunkon vagy küldjön nekünk üzenetet az info@holdkoasvany.hu e-mail címünkre!