Mindenki szeretné biztonságban tudni az otthonát és a családját, ez teljesen természetes. Szerencsére ma már megvannak az eszközeink ahhoz, hogy távol tartsuk a hívatlan betolakodókat, hiszen számos riasztóberendezés áll rendelkezésünkre, de ott vannak a fém nyílászárók is, amik jóval hatékonyabb védelmet nyújtanak, mint műanyag társaik.

Egy lakásba betörni az ablakokon és az ajtókon át lehet, ezért logikus, hogy az ingatlan ezen pontjait kell leginkább védelmezni. A nyílászárókat úgy kell megválasztani, hogy azok ne csak hőszigetelési szempontból védjék a belső tereket, hanem a bűnözők behatolását is megakadályozzák. Ezért bizonyulnak tökéletes választásnak a fém nyílászárók.

A fém nyílászárók már megjelenésükben is sokkal masszívabbak, így jelentős az elrettentő erejük is. Egy erős, strapabíró, fémből készült ajtó feltörése nagy zajjal jár és sok időbe telik, ezért szinte kizárt, hogy a bűnöző mindeközben észrevétlen maradjon. Szerencsére nem is szokták megkockáztatni a lebukást, és inkább könnyebb zsákmányt keresnek.

Természetesen ez még nem minden, amiért érdemes a fém nyílászárók mellett dönteni. Kiváló hang- és hőszigetelési képességükkel komfortosabbá is teszik a lakást és hozzájárulnak a kiadások csökkentéséhez. Ha a meleg levegőt nem engedjük kiszökni, akkor télen kevesebbet kell fűteni, de a nyári klímahasználat is mérsékelhető, ha nem tud annyira felforrósodni a lakás. Ez a jelenlegi energiaárak mellett egyáltalán nem elhanyagolható.

Elsőre sokan megijednek a fém nyílászárók árától, azonban minden előnyt figyelembe véve megéri egy kicsit többet rászánni és olyan megoldást választani, ami biztonsági szempontból is ideális. A német Rehau nyílászárók magas minősége garantáltan lenyűgöz mindenkit.

A fém nyílászárókkal kapcsolatos bővebb információért látogasson el a www.baliner.hu weboldalra! Ha további kérdése merült fel, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a +36 70 433 6348-as telefonszámon vagy az info@baliner.hu e-mail címen! Szívesen állnak rendelkezésére a részletekkel kapcsolatban.