A gránit konyhapult készítése olyan döntés, amit nem fog megbánni. A gránit munkalapoknak több előnyük van, ami miatt érdemes őket a konyhába tenni.

Mielőtt természetes kőből elkészített munkalapot rendel, érdemes alaposabban is körbejárni, milyen tulajdonságokkal rendelkező alapanyag is kerül a konyhába. A konyhapultok hangsúlyos elemei egy konyha berendezésének, nem beszélve arról, hogy borsos árat is kell fizetni értük. Megéri hát egy kis időt szánni arra, hogy jobban megismerjük a kiválasztott anyagot, amiből a munkapult készül.

Mit tud a gránit?

  1. A gránit egyik legnagyobb vonzereje az ellenállóságában rejlik. A természetes tulajdonságait és a gyártás során kapott felületkezelést ötvözve, egy gránit lap erősebb, mint a legtöbb munkapult. Ereje odáig terjedhet, hogy még a késeket is ki tudja csorbítani.
  2. A színeit és a mintáit a természet alkotta, így ehhez a választékhoz kell igazodnia minden vásárlónak. Nem fog csalódni a gránit sokszínűségében senki sem, mert igazán ragyogó a választék a fehértől a krémszíneken és a sötét tónusokon át a lazac árnyalatokig.
  3. A gránit munkalap egy életre szól, nem karcolódik, foltosodik, olvad meg vagy perzselődik a konyhai művelet során.
  4. Nincs még egy ugyanolyan belőle. Az ásványi anyag tartalom befolyásolja egy gránit lapnál, hogy milyen színeket, mintázatot kap.

Az új, gránitból készült munkapult egyedi méretben és a kiválasztott színben, mintával az Öné lehet. A természetes kövek faragásával foglalkozunk és időtálló pultokat készítünk megrendelőinknek. A készen vásárolt pultokkal ellentétben az általunk készített munkapult pontosan olyan lesz, amilyet Ön szeretne és amilyen az Ön otthonába is illik.

A cégünk honlapját a www.hungranit.hu webcímen találja, ahol összefoglaljuk mivel foglalkozunk és mit tudunk alkotni egy darab, természetes márványból, gránitból vagy mészkőből. Amennyiben érdeklődni szeretne vagy azonnal rendelni, lépjen kapcsolatba velünk a weboldalon szereplő elérhetőségeink bármelyikén, a 06-29-413-564, 06-30-617-07-90 telefonszámokon vagy a hungranit@gmail.com email címen!