A térburkoláshoz természetes kövekből készített burkolatot érdemes választani. A kőburkolatok fajtáinak ismerete segít eldönteni, milyen legyen a burkolat.

A természetes köveket osztályozhatjuk a különböző típusok alapján. Minden kőburkolat fajta egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Az egyik gyakran alkalmazott típus az andezit, illetve a bazalt. Ezekről a kövekről elmondható, hogy anyaguk kemény, kiváló kopásállósággal rendelkeznek és ezen kívül fagyállóak is. Mindegyik jellemző ideális a kültéri burkolathoz, ami ennek köszönhetően időjárásálló és tartós lesz éveken át. Jól formálhatóak, vághatóak, leginkább kockaköveket készítenek belőlük. Színben a sötét, szürkés színek dominálnak, ezért elegáns, igényes megjelenéssel bíró burkolat készül belőlük.

A másik, szintén térburkoláshoz ideális kőburkolat típus a gránit. Színe a szürkétől a világosabb bézsig változatos, ezért egyaránt alkalmas térburkolatnak, kocsibeállónak, kerti tipegőnek is. Egyedi mintázata mellett előnyös tulajdonságai közé sorolható a nagy szilárdsága, karcálló alapanyaga vagy a tisztíthatósága  is. A gránit kőburkolat jól tűri a szélsőséges hőingadozást is, megőrzi formáit, eredeti állapotát.

A természetes kövekből lerakott kőburkolat megéri az árát, hiszen éveken át gyönyörű marad és szinte nem is igényel  karbantartást sem a tulajdonostól.

A kültéri burkolatok megtervezése és elkészítése hozzá tud adni az ingatlan értékéhez és esztétikusabbá is tudja varázsolni a teret. A természetes kövek nagy választéka, dekoratív külseje hozzájárul ahhoz, hogy teljesen egyedi és a kert, az épület stílusához illő burkolat szülessen.

A térburkolat elkészítéséhez a természetes köveket a szükséges mennyiségben meg tudja rendelni az elérhető termék választékból. A kőburkolatokról a www.bolyosko.hu webcímen elérhető honlapon talál információkat minden érdeklődő. A rendeléssel, illetve szállítással és kivitelezéssel kapcsolatban is keressen a bolyoszoltan4@gmail.com email címen vagy hívjon a  +36-20-945-17-94 telefonszámon!