A technika fejlődése a háztartásunk minden pontjára, eszközére kiterjed, ebből a redőnyök sem maradhatnak ki. Újépítésű házak esetében előszeretettel használnak motoros redőnyt, de olyanok számára is ajánljuk, akik szeretnének „okos otthon” tulajdonosok lenni.

Redőnyünk motoros kezelése nem csak kényelmi funkciót lát el, hanem biztonságunk fontos szempontja is. A redőnymotor akár távollétünkben is mozgathatja a redőnyt, egy programozható időkapcsoló segítségével azt a látszatot keltve, mintha a házban mozgás lenne. A redőnymotorba kérhető fényérzékelő is, így nagy melegben, mikor nem vagyunk otthon, a redőny az érzékelő hatására leenged, ezáltal a tikkasztó hőség nem jut be otthonunkba. Motoros redőny szúnyoghálós kivitellel is készíthető, nem kell lemondaniuk miatta a rovarok elleni védelemről!

Redőnymotor előkészítéséhez érdemes az építkezés során vagy felújításánál az áramot az ablak felső sarkához vezetni. Abban az esetben, ha nem építették ki a vezetékeket, utólag is megoldhatjuk falvéséssel, kábel csatornával. Kivitelezésnél választhatunk, hogy kapcsolós, vagy távirányítású vezérlővel működjön a szerkezet, amennyiben idő- és fényérzékelős kapcsolót is szeretnének, akkor mindenképp számoljunk a plusz költségekkel is! Azoknál a nyílászáróknál is javasolt redőnymotor használata, ahol a gurtni hamar elfog kopni a helyszín adottságai miatt, például nagyon megdöntött szögben lehetne a gurtnit befúrni, emiatt hamar meghibásodna. Alumínium és műanyag redőnyt is lehet utólag motorizálni, ennek feltétele, hogy a redőny lécek egymástól oldal irányban ne tudjanak elcsúszni. Rengeteg energiát takaríthatunk meg a redőnymotorral, mert télen sötétedéskor, automatikusan leereszkednek a lécek, ez köszönhető a már említett érzékelőknek, így a redőny általi szigetelés csökkentheti a fűtésszámlát.

Ha intelligens védelmi funkcióra van szüksége otthonában, akkor keresse fel cégünket, a Fény-Őr Kft.-t! Cégünk garantálja, hogy redőnymotorjaink megfelelő biztonságot nyújtanak Önnek és értékeinek. Kínálatunkról a www.redonydiszkont.hu honlapunkon tájékozódhat, kérdés esetén hívjon minket bizalommal a 06-20-366-6151-es telefonszámon, vagy írjon e-mailt az info@redonydiszkont.hu címre!