Az elmúlt hetekben szerencsére véget ért a hónapokon át tartó aszály, és az ősz megérkezésével együtt esősebbre fordult az időjárás. Egyes területeken kifejezetten nagy mennyiségű eső esett, ami sajnos sok ingatlan tetőszerkezetét megviselte. Nem ritkák a beázások, ám nagyon fontos, hogy ezt a problémát még a nagy hideg és a tél megérkezése lőtt orvosoljuk. A tetőszigetelés javítást mielőbb be kell iktatni, mert ha a szerkezetbe jutott víz megfagy, az még nagyobb károkat okoz.

A tetőszigetelés javítás szerencsére az esetek többségében tökéletes megoldást nyújt, és nincs szükség a teljes tetőszigetelés cseréjére. Gyakran a tetőnek csak egy-egy területe sérült, de általában még a néhány darab, kisebb kiterjedésű sérülés is könnyen javítható. Sajnos sokan úgy gondolják, hogy amíg a lakás be nem ázik, addig ez nem sürgősen megoldandó feladat, pedig idővel könnyen súlyosbodhat a probléma. Ha a tetőszigetelés javítás nem történik meg időben, még több víz jut a szerkezetbe, fokozatosan egyre beljebb folyik és csak idő kérdése, hogy mikor ázik be ténylegesen az ingatlan. Ha pedig a bejutott víz megfagy, az még nagyobb károkat okoz. Ha ezt nem várjuk meg a tetőszigetelés javítással, azzal rengeteget spórolhatunk, ráadásul egy sor bosszúságtól is megkímélhetjük magunkat. A tetőszigetelés javításával lehet, hogy még jó pár évre elkerülhetjük a szigetelés komplett felújítását vagy cseréjét, ami nyilvánvalóan többe is kerülne és több időbe is telne.

Cégünk, az Aqua-szig Bt., nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, és minden megbízást igyekszik gyorsan teljesíteni. A tetőszigetelés javítást korszertű technológiával, megfizethető áron végezzük.

Bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.minosegitetoszigeteles.hu weboldalra! Ha további tájékoztatást vagy pontos árajánlatot szeretne kérni a tetőszigetelés javítására vagy akár a komplett felújításra, keressen minket bizalommal a 06 (20) 934 1490-es telefonszámon vagy az aquaszig@gmail.com e-mail címen, munkatársaink készséggel segítenek mindenben!