A leggyakoribb lakással kapcsolatos problémának számítanak a vizesedő falak. Számtalan ingatlantulajdonosnak okoz fejfájást a vizes fal és a vele járó penészesedés. Utóbbi tünetet lehet kezelni különböző penészeltávolító szerekkel, de ezzel még a fő problémát nem iktattuk ki. A vizesedő falakkal nem is az a legnagyobb probléma, hogy rontják otthonunk esztétikai összképét, hanem az, hogy rendkívül károsak lehetnek az egészségre is. Éppen emiatt nem érdemes eltussolni a vizes fal problémáját.

Szerencsére nem kell csak azért elköltözni, mert folyamatosan vizesedik a fal, ugyanis az utólagos falszigetelés hatékony megoldást nyújt a problémára. A rosszul szigetelt házaknál jellemző a vizesedés, és erre nem feltétlenül az a megoldás, ha nekiállunk újraszigetelni a falakat. Az utólagos falszigetelés a komplett szigetelésnél sokkal olcsóbb, és emellett kevesebb munkával jár, mégis ugyanolyan hatékony. A téli időszakban különösen hangsúlyossá válik a vizes fal és a penészesedés problémája, mivel kevesebbet szellőztetünk, így pedig még veszélyesebbé válik a helyzet. Az utólagos falszigetelés gyors és hatékony megoldás, ami megszünteti a vizesedést. Az utólagos falszigetelés injektálással történik, ami azt jelenti, hogy a szigetelőanyag egy speciális eszköz segítségével jut a falba. Az injektálás bármilyen építőanyagból épült fal esetében alkalmazható, így ideális módszer az utólagos falszigetelésre. Elegendő csak egy napot rászánni az idejéből az utólagos falszigetelésre, ugyanis a szakemberek ennyi idő alatt megszüntetik a vizesedést okozó problémákat.

Kivirágzott a penész a falakon? Szeretné megszüntetni a vizesedést, hogy megszabaduljon tőle? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.injektalas.eu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-333-4804-es telefonszámon, illetve a nemethkaroly1970@citromail.hu e-mail címen!