Az akác kerítéselemek tetszenek Önnek, vagy inkább a bükk kerítéselemek ragadják meg a fantáziáját? Nálunk többféle méretben kaphatóak natúr fa kerítéselemek, így biztosan megtalálja azt a változatot, ami minden szempontból megfelel az igényeinek!

A fa, mint alapanyag sokakat elvarázsol, nem meglepő hát, hogy a számtalan egyéb, korszerű lehetőség helyett ma is rengetegen választják ezt a klasszikus megoldást a kerítésépítéshez. Tény, hogy a fa kevésbé ellenálló, rendszeres karbantartás mellett azonban sokáig megőrzi szépségét, különleges megjelenése pedig kárpótolja a tulajdonosokat. Ám a fa kerítéselemek is sokféle változatban kaphatóak, ezek közül a két legnépszerűbb változat az akác, valamint a bükk.

Bár az akác kerítéselemek és a bükk kerítéselemek nagyon hasonlítanak egymáshoz, mindkettőnek megvan a maga jellegzetessége, ezért érdemes megfontolni a döntést. Alapvetően a tulajdonosok ízlése határozza meg, hogy melyik bizonyul jobbnak, vannak, akik kifejezetten ragaszkodnak egyikhez vagy másikhoz. Érdemes azonban a meglévő szerkezeti elemeket is figyelembe venni, például akkor, ha a terasz akácból készült, célszerű a kerítéselemek közül is azt választani, így szépen fognak harmonizálni egymással. Az erezet és árnyalat mellett fontos figyelembe venni a formavilágot, ebben ugyanis szintén eltérnek egymástól az akác kerítéselemek és a bükk kerítéselemek. A megjelenéstől elvonatkoztatva pedig a méretekre is nagy figyelmet kell fordítani a beszerzésnél, ezért lényeges, hogy a tulajdonosok okosan megtervezzék a kerítést.

Az Ilovszky Tüzép termékkínálatában többféle változat kapott helyet, akác kerítéselemek és a bükk kerítéselemek is gazdag méretválasztékban kaphatóak nálunk. Ha érdekli, hogy milyen verziókból válogathat, látogasson el a www.ilovszkytuzep.hu weboldalra, a pontos méretek ismeretében pedig máris kezdődhet a tervezés! Ha kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, a +36-68-412-368-as telefonszámon és az ilovszky@ilovszkytuzep.hu e-mail címen várjuk megkeresését!