Egyre nagyobb problémával áll szemben, ugyanis otthona alsó szintjein erőteljesen vizesednek a falak? Aggódik a beázás miatt, hiszen rengeteg értékét itt tárolja? Valószínű, hogy a hiányzó, vagy nem megfelelő szigetelés következményével kell számolnia, ami csak utólagos vízszigeteléssel hozható helyre. Célszerű minél előbb szakember segítségét kérnie, aki korszerű technológiát alkalmaz, és rövid idő alatt megoldja az utólagos vízszigetelést!

Az építkezés során hajlamosak vagyunk arra, hogy kihagyjunk néhány, elhanyagolhatónak tűnő feladatot. Sokan úgy gondoljuk, hogy megfelelő anyagokkal a szigetelés kivitelezése nélkül is megvalósíthatjuk házunk felállítását, azonban a későbbiekben rengeteg nehézségünk adódhat, ha így teszünk. A költségtakarékossági szempontból kihagyott szigetelés nagy gondokhoz vezethet az idők folyamán. A föld mélyén rengeteg vízér található, amelyek utat törhetnek maguknak, és otthonunk falain át beázást okozhatnak. Tapasztalhatunk nedvesedést, penészesedést, de előfordulhat, hogy ennél még súlyosabb következményekkel kell számolnunk. Építőipari javítások, így az utólagos vízszigetelés ügyében is fontos, hogy szakemberre bízzuk a kivitelezést.

Speciális szigetelőanyag használatával, korszerű és megbízható módszer alkalmazásával alakítom ki az utólagos vízszigetelést. Otthona, pincéje típusától függően állapítom meg, hogy pontosan milyen módon teljesítem a rám bízott feladatot. Meghatározó szempont az épület elhelyezkedése, így ezt is figyelembe veszem. Magas színvonalú építőipari javítások céljából a Házkovács Kft.-nél a legjobb helyen jár! Szerezzen bővebb információt tevékenységemről a www.epites-felujitas.hu weboldalon!

Szüntesse meg a beázást hatékony és időtálló módon! Oldja meg az utólagos vízszigetelést egy hozzáértő, gyakorlott szakember segítségével! Kivitelezés ügyében, és felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen a 06-70-771-4787-es telefonszámon, vagy az info@epites-felujitas.hu e-mail címen!