Még nincs kész épülő háza, és nem szeretne a tél előtt semmilyen fontos tényezőről megfeledkezni? Netán korábban épített ingatlanából hiányoznak az ablakpárkányok, esetleg cserére szorulnak a meglévő elemek? Az ablakpárkány kiemelt szerepet tölt be a nyílászárók környezetében. Ez az eszköz biztosítja a csapadék elvezetését, így megfelelően óvja a falat az átázástól. Ha nincs kiváló minőségű, gondosan beépített ablakpárkánya, célszerű erről még időben gondoskodnia.

Sokan nem is gondoljuk, hogy milyen nagy jelentőséggel bír az ablakpárkányok beépítése. Az esztétikai és kényelmi szemponton jóval túlmutat, hiszen nélkülözhetetlen a lecsorgó nedvesség elvezetésében. Megkülönböztethetünk belső és külső ablakpárkányokat. A belső könyöklő elsősorban dekorációs célokra alkalmazható, míg a külső ablakpárkány olyan anyagból készül, ami kiválóan ellenáll az időjárás romboló hatásainak. Gondolnunk kell az erős szélre és napsugárzásra, valamint a hirtelen lehulló, nagy mennyiségű csapadékra egyaránt.

Alumíniumból, műanyagból vagy márványból készült ablakpárkányt is választhatunk. Ha szeretnénk bentre és kintre ugyanabból az anyagból készített ablakpárkányt, akkor a legjobb döntés a műanyag változat. Praktikus megoldást jelent, könnyen tisztítható, esztétikailag is eleget tesz igényeinknek. A megfelelő lejtés biztosítása, a pontos ragasztás és a vízszigetelő kellékek alkalmazása által tökéletes eredményre juthatunk.

Díjmentesen méretre vágott, kiváló minőségű ablakpárkányokkal várja cégünk, a Fény-Őr Kft. Párkánydiszont webáruházában. Magas követelményeknek megfelelő, könnyen vágható műanyag párkányainkkal rugalmasan igazodhat a beépítési körülményekhez. Termékeink többféle színben választhatók, így biztos, hogy megtalálja a legmegfelelőbb elemeket. Szerezzen bővebb információt szolgáltatásunkról, és olvasson részletesen eszközeinkről a www.parkanydiszkont.com weboldalunkon!

Ha nem gondolkodott el azon, hogy az ablakpárkány milyen fontos szerepet játszik nyílászárója szerkezetében, még épp időben van! Gondoskodjon az épület állapotának megóvásáról megfelelő ablakpárkánnyal, rendeljen tőlünk! Lépje velünk kapcsolatba a 06-29-952-904-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@redonydiszkont.hu e-mail címünkre!