Akciós split klímákkal jelentős összeget takaríthat meg!

akcios-split-klimak.jpg

Néhány hét, és itt a nyár. Valószínűleg az idei első hőhullám megérkezésére sem kell már sokat várni, hiszen az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva, már tavasz végén vagy nyár elején elérhetjük, sőt, meghaladhatjuk a 30 fokos csúcshőmérsékletet. A forróságot néhány napon túl nagyon nehéz elviselni, ezért ilyenkor sokakban felmerül a klímavásárlás gondolata, de gyakori, hogy a berendezések árát látva mégis visszakoznak. Pedig ez alapvetően egy egyszeri beruházás, amit a kényelmünk érdekében érdemes beiktatni és egy kis körültekintéssel nem is biztos, hogy olyan nagy kiadást fog jelenteni. Sokat spórolhatunk például, ha az akciós split klímák közül választunk.

Az akciós split klímák ára maximálisan megéri, hiszen cserébe egy modern, megbízható berendezést kapunk, ami még a legnagyobb hőségben is kellemes hőmérsékletűvé varázsolja a lakásunkat. Az akciós split klímákkal nem kell semmiben sem kompromisszumot kötnünk: a split klímák a legnépszerűbbek a piacon, a csendes, hatékony működésüknek és a mutatós megjelenésüknek köszönhetően. Egy kültéri egységből és egy vagy több beltéri egységből állnak. A csendes működés titka, hogy a kompresszor, vagyis a fő zajkibocsátó, a kültéri egységben található. Az akciós split klímák energiahatékonysági szempontból is remek választásnak bizonyulnak, ugyanis a korszerű, inverteres típusok nem fogyasztanak sokat. A régebbi, nem inverteres készülékek csak időnként kapcsoltak be, viszont akkor nagy áramfelvételre volt szükségük. A korszerű berendezések szinte folyamatosan működnek, de csak minimális áram használatával.

Cégünk, az A-Klíma Kft., most akciós split klímák nagy választékával várja vásárlóit. Amennyiben szeretné megtekinteni kedvezményes ajánlatainkat, látogasson el honlapunkra, a www.a-klima.hu weboldalra! Ha további kérdése merült fel akciós split klímáinkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a +36/70-243-6998-as telefonszámon vagy az info@a-klima.hu e-mail címen! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és tájékoztatják a részletekről.

Top