Az utólagos házalakítástól mindenki előre fél. Évekig mondogatjuk, hogy ki kéne venni egy falat, kéne egy ajtó, ami összeköt két helyiséget, vagy egyszerűen több ablakra lenne szükségünk. Tervek vannak, csak soha nem tudjuk rászánni magunkat a cselekvésre. Miért is van ez? Mert elképzeljük a rengeteg bontómunkálatot, a hetekig tartó fúrást, a hatalmas mennyiségű törmeléket, és inkább elfelejtjük az egészet. Pedig az utólagos átalakításnak nem kell ilyen macerásnak lennie!

A gyémánttechnológiának köszönhetően falvágással már viszonylag egyszerűen és nagyon precízen meg lehet oldani az utólagos átalakításokat. A falvágás speciális szerszámokkal történik, melyek 73 centiméter vágási mélységig bármilyen falat képesek átvágni. A falvágás számtalan előnnyel jár. Egyrészt, mivel teljes mértékben rezgésmentes eljárás, nem kell attól tartanunk, hogy a falvágás kárt okozna az épület szerkezetében. Másrészt, amiatt sem kell aggódnunk, hogy a munkálatok után nem győzzük feltakarítani a port és a törmeléket, ugyanis a falvágás minimális szennyeződéssel jár. Emellett a szomszédok haragjától sem kell tartanunk, mert a falvágás nagyon kevés zajjal jár, így nem fogjuk megzavarni a körülöttünk élők nyugalmát. Végül, de nem utolsó sorban kifejezetten fontos szempont, hogy falvágással garantálható a maximális méretpontosság, ami különösen fontos az ablakok és ajtók beépítése esetén. Ha utólagosan ablakokat, ajtókat szeretnénk beépíteni otthonunk falaiba, vagy esetleg teljesen lebontanánk egy elválasztó falat, mindenképp érdemes a falvágás mellett döntenünk. A lehetőségek tárháza végtelen, egy a lényeg: válasszuk a gyémánttechnológiát, és bízzuk szakemberekre a munkát!

Átalakítás előtt áll? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.diamondpower.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-46-372-317-es és a 06-70-3636-984-es telefonszámok valamelyikén, illetve az info@diamondpower.hu e-mail címen!