Bontott nagykockakőből kocsibeálló is lehet!

nagykockako-bolyosko.jpg

Otthonunk az a hely, ami teret ad a kikapcsolódásnak, ezért akkor jó, ha minden szegletében kényelmünket szolgálja. Az időtállóság, praktikus használat és stílusos megjelenés mind fontos szempont a burkolat kiválasztásánál, és ez nem csupán a belső terekre igaz, hanem a ház környezetére is. A kert ugyanis többféle szerepet tölt be, így nem elegendő a gyönyörű pázsit, egyéb, mesterséges burkolatra is szükséges a nagy igénybevételnek kitett területeken, így például a kocsibeálló esetében is. Hogyan érdemes kialakítani a kocsibeállót?

bontott nagykockakő tökéletes megoldást nyújt, hogy kiépítsünk egy kisebb területet, amire bátran ráállhatunk autóval is. A kockaköveket a köztereken leváltotta az egyszerű aszfalt, ma már csak néhány kevésbé forgalmas utcában látni a macskakőnek is nevezett burkolatot. Ez azonban nem jelenti azt, hogy már nem is érdemes a bontott nagykockakő mellett dönteni saját kertünkben, sőt, azok számára, akik szeretik a nosztalgikus hangulatot, kifejezetten ajánlott! A bontott nagykockakő kiválóan terhelhető, kopásálló, emellett nem érzékeny a nedvességre és a fagyra sem, vagyis semmilyen időjárási tényező nem tudja kikezdeni, ha szakszerűen van lerakva. Ha nem új termésköveket vásárolunk, hanem a bontott nagykockakő mellett tesszük le a voksunkat, az anyagilag is kedvező, miközben a leendő kocsibeálló esztétikai értékét még akár növeli is, ha kifejezetten rusztikus stílusra törekszünk.

Szeretné, hogy a kocsibeálló egyszerre legyen strapabíró és ízléses, valamint az is fontos szempont, hogy költséghatékony megoldást találjon? A BolyósKő termékkínálatában bontott nagykockakő is helyet kapott, így bátran fordulhat hozzánk, ha erre van szüksége! Ha szeretné megismerni termékeink és szolgáltatásaink részleteit, nézzen körül www.bolyosko.hu weboldalunkon, és amennyiben kérdéseire nem találja a válaszokat honlapunkon, munkatársaink szívesen segítenek! Keressen minket bátran bontott nagykockakővel kapcsolatban is, várjuk megkeresését a +36-20-945-1794-es telefonszámon, valamint a bolyoszoltan4@gmail.com e-mail címen!

Top