Úgy érzi, hogy ráférne egy kis csinosítás az otthonára? Ha nem szeretne komoly átalakításba fogni, a legjobb megoldás, ha az üres falakat dobja fel valamivel, ezzel ugyanis új életre kelnek a helyiségek. Amit mi ajánlunk, az nem egyszerű dekoráció, hanem valami, ami exkluzív hatást kelt és még jól kihasználható funkciója is van. Nézzük, miért olyan jó választás egy falra függeszthető bortartó állvány!

A megújulásra mindenkinek szüksége van, amellett, hogy jobban esik belépni egy olyan helyiségbe, ami mindig tud valami újat mutatni, a belső világunk is élénkebbé válik, ha nem süppedünk bele az állandóságba. A gondosan kialakított enteriőrre is ráfér olykor a frissítés, egy-egy új dekoráció beszerzése ráadásul nem igényel különösebb idő- vagy energiaráfordítást és anyagilag sem megterhelő.

A falakra általában posztereket, fényképeket, festményeket teszünk, ami mind ad egy egyedi karaktert a helyiségeknek, de nem érdemes itt megállni. Ha valaki kedveli a borokat, gyakran fogad vendégeket vagy akár saját bort készít, remek választás egy falra függeszthető bortartó állvány. Egy ilyen kiegészítő kerülhet az étkezőbe, a nappaliba, de még a dolgozószobában is jól mutat egy igazán elegáns modell.

Természetesen a bortartó esetében is fontos, hogy tökéletesen passzoljon a környezetébe, de a modern borállványok esetében ez már nem jelenthet kihívást, hiszen a kínálat elképesztően változatos. Minimál stílusú, fémből készült modellek és klasszikus szépségű fa változatok is kaphatóak, a dizájn, a színvilág és még a méret is könnyen az elképzelésekhez igazítható.

Szeretne saját szemével meggyőződni a bortartó állványok sokszínűségéről? Nézzen szét cégünk, a BIO FLAME s.r.o. termékkínálatában, melyben számtalan izgalmas stílusú modell kapott helyet! A www.borallvany-shop.hu weboldalon részletesen tájékozódhat termékeinkről, rendelését pedig pár kattintással le is adhatja. Ha bizonytalannak érzi magát, kérdezzen bátran a termékekről, hívja a +36-30-785-7070-es telefonszámot vagy írjon az info@borallvany-shop.hu e-mail címre!