A hideg hónapok ideje alatt újra és újra tudatosul bennünk a megfelelő hőszigetelés fontossága. A rossz szigetelés meglátszik a fűtésszámlák összegén is, ezért anyagi szempontból is jó befektetés a megfelelő hőszigetelés kiépítése. Ha meghoztuk azt a döntést, hogy szigetelni akarjuk otthonunkat, már csak azt kell eldöntenünk, hogy milyen szigetelőanyagot válasszunk. Cikkünkben bemutatjuk a cellulóz szigetelés előnyeit.

A cellulóz kifejezetten gazdaságos szigetelőanyag, mely remekül ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek. A cellulóz kifejezetten környezetbarát, mert természetes anyagból, farostokból áll. Ezeket a farostokat újságpapírokból nyerik ki egy speciális eljárás segítségével, majd a tűz, a penész és a rágcsálók elleni védelem érdekében bórral és foszfáttal elegyítik, így garantáltan problémamentes marad.. Az újrahasznosítással készülő cellulóz szigetelést zsákos formában lehet megvásárolni, az anyagot pedig befúvógép segítségével lehet a falba juttatni.

A cellulóz szigetelésnek számtalan előnye van, kezdve a hatékonysággal. Amellett, hogy kifejezetten jó szigetelőanyag, teljesen természetes is, mentes minden káros anyagtól, így semmilyen szinten nem károsítja az egészséget. Remek a kitöltőképessége, a legszűkebb üregekbe is befújható, így utólagos szigetelésnek is kiváló. Az kezelhetőség miatt a cellulóz szigetelés beépítése kifejezetten idő- és költségtakarékos eljárás, ráadásul amiatt sem kell aggódnunk, hogy a cellulóz szigetelés befújása után napokig takaríthatunk, ugyanis a beépítése során nem keletkezik hulladék. Lakásfelújításkor, átépítéskor bármikor kiszedhető és újra befújható a cellulóz szigetelés.

Energiatakarékossá tenné otthonát hatékony cellulóz szigeteléssel? Forduljon a Forelock Bt.-hez! További információért látogasson el honlapunkra, a www.forelockbt.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-9128-588-as és az info@forelockbt.hu e-mail címen!