Örömmel díszítené falait egyedi fotókkal? Közel állnak a szívéhez a kisállatok, esetleg saját kedvence is van? Nagyszerű ötlet lehet a vászonkép készítése mellett döntenie. Stílusos módon teheti egyedivé lakását, ha a kedvencéről megörökített pillanatokkal is körülveszi magát. Akár keretezve is megrendelheti a vászonképet, ami ajándékként szintén kiváló lehet.

Otthonunkat számos módon tudjuk barátságossá tenni. Szinte mindegyikünk szeret fotózni, és a megörökített pillanatokat a későbbiekben visszanézni. Nem szükséges az adathordozóknál maradnunk, hiszen kézzel fogható fotókat is nyomtathatunk. Ha pedig szívesen látnánk néhány szép képet a falainkon, legjobb ötlet, ha a vászonkép készítése mellett döntünk. Állatkedvelőként rendelhetünk vászonképet kis kedvencekről is, melyeket saját elképzelésünk szerint helyezhetünk el a falon. Nagyon fontos, hogy minőségi eszközökkel dolgozó cégre bízzuk a kivitelezést, hiszen csak így juthatunk igényesen gyártott termékekhez.

Festői vászonképet készítünk a Vászonkép Szalon munkatársaiként! Több szempontból érdemes minket megkeresnie vászonkép készítése céljából:

  • A legjobb minőségű alapanyagokat használjuk
  • Manuálisan előkészített nézőképet küldünk
  • Garanciát vállalunk
  • Teljes körű korrigálást végzünk
  • Igénye szerinti, egyedi méretet készítünk
  • Kedvezményeket biztosítunk

Színvonalas szolgáltatást nyújtunk, rövid határidőn belül teljesítjük a ránk bízott feladatok elvégzését. A vászonképeket kis kedvencekről is elkészíttetheti, így vidámabbá teheti otthona bármely helyiségét. Minden megrendeléshez vászonnyomatot adunk ajándékba, rengeteg akcióval, pénzvisszatérítési garanciával várjuk. Szerezzen bővebb információt a www.vaszonkepszalon.hu internetes oldalunkon!

Varázsolja színesebbé otthonát egyedi vászonképekkel kis kedvencéről! Bármilyen kérdése merül fel, keressen minket bizalommal a 06-70-387-5747-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@vaszonkepszalon.hu e-mail címünkre!