Életünk során igyekszünk elkerülni a találkozást a kártevőkkel, ez pedig különösen igaz az ágyi poloskára, ami mondhatni a legalattomosabb mind közül. Az ágyi poloska rozsdabarna színű, 5-7 milliméter hosszúságú rovar. Repülni nem tud, emberi vérrel táplálkozik és körülbelül 18 hónapig él. A világ minden táján megtalálható, rendkívül nehezen irtható kártevő. Éjszakánként lép akcióba, ilyenkor keresi meg az alvó embert, a vérszívás során pedig viszkető, szúnyogcsípésre hasonló sebeket hagy rajtunk. A csípések önmagukban árulkodó jelek lehetnek, de az ágyi poloska jelenlétét jelzik az ágyneműhuzaton megjelenő vérpöttyök, illetve apró fekete ürülékük.

Ha észrevesszük, hogy ellepték otthonunkat a kártevők, ne próbálkozzunk házilag az ágyi poloska irtásról, ugyanis ez szinte lehetetlen. Az ágyi poloska rendkívül alattomos állat, rengeteg rejtekhelye van és gyorsan terjeszkedik. Nemcsak az ágyba veti bele magát, hanem a ruhákba és a könyvekbe is. Az ágyi poloska irtás permetezőszerrel történik, mely az emberekre és az állatokra nem, csak a rovarokra ártalmas. Nem kell aggódnunk a bútorunk miatt, ugyanis a permet nem hagy nyomot maga után, így az irtás után nem kell kellemetlenségekkel számolnunk.

Nagyon fontos tudatosítani, hogy az ágyi poloska megjelenése nem a ház tisztaságához köthető. Nem szabad szégyenkeznünk amiatt, hogy bevették magukat otthonunkba a rovarok, mert ez semmilyen összefüggésben nincs az igénytelenséggel, hiszen akár egy antikváriumból vásárolt könyv is lehet az elterjedésük okozója. Éppen ezért nem szabad titkolni az ágyi poloskákat, inkább azonnal hívni kell a profi kártevőirtókat, akiknek diszkréciójára egyébként is számíthatunk.

Ágyi poloskára gyanakszik? Hívjon minket bátran! További információért látogasson el honlapunkra, a www.kartevoirtasbudapest.hu webcímre, és ismerje meg az ágyi poloska irtás részleteit! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-998-6392-es telefonszámon, illetve a sajtoscs2@gmail.com e-mail címen!