Kád beépítésére kerül sor a fürdőszobájában, és szeretné a helyiséget szárazon tartani? Kényelmes és hosszú távon kiváló megoldást keres zuhanyfüggöny helyett? Érdemes a kádparaván előnyeit kihasználni, amit egyedi üvegből is készítenek a szakemberek, így minden szempontból elégedett lehet éveken keresztül.

A legtöbb fürdőszobában egy kád található, ami lehetővé teszi a kényelmes, pihentető fürdőzést. Vannak olyan ingatlanok, ahol a helyiség mérete megengedi, hogy ne csak kád, hanem zuhanyzó is rendelkezésre álljon. Ha viszont ez nem megoldható, mégis gyakran szükség van a zuhanyzásra, nem hiányozhat a víz útját gátló eszköz elhelyezése.

Korábban a zuhanyfüggöny alkalmazása volt elterjedt, ma viszont már egyre többen használják ki a kádparaván előnyeit. Ez a szerkezet számos ok miatt jobb módszer, hiszen:

  • Könnyen felszerelhető.
  • Többféle változatban elérhető.
  • Egyszerűen tisztítható.
  • Jól mutat minden fürdőszobában.
  • Hatékony védelmet nyújt a kicsapódó víz ellen.

A kádparaván úgy tartja bent a vizet, hogy biztosan nem zavarja zuhanyzás közben. Nem okozhat gondot a tisztán tartása, minimális odafigyeléssel hosszú éveken keresztül megőrizhető a kiváló állapota.

Az üveg kádparaván erős, jól ellenálló anyagból készül, így biztonság és látvány szempontjából is elégedett lehet vele. Különféle formában készülhet, így olyan megoldást találhat, ami teljes mértékben illik a fürdőjébe, és eleget tesz a legmagasabb elvárásoknak.

Válassza az Ön számára megfelelő kádparavánt hosszas keresés nélkül! Ossza meg velünk egyéni igényeit, és szerezze be rövid időn belül a fürdőszobájába tökéletesen illő terméket! Cégünk, a FA-ÜVEG-SZABÓ Kft. magas minőségű anyagokból készült, strapabíró, esztétikai szempontból is kiváló szerkezeteket biztosít, többek között vállaljuk az egyedi üveg kádparavánok gyártását is.

Fix, mozgatható, kétrészes és belapozható típusok kivitelezésére egyaránt van lehetőség, így könnyen megvalósíthatja a terveit. Olvasson bővebben az általunk kínált megoldásokról a www.egyedizuhany.hu internetes oldalon, és keressen bennünket a 06-30-8649205-ös telefonszámon, vagy az info@egyedizuhany.hu e-mail címen!