Egyedi zuhanykabin a tökéletes fürdőszobához

egyedi-zuhanykabin.jpg

Elérkezett az idő, amikor lehetősége van a saját otthona berendezésének kiválasztására? Szeretne stílusos, kényelmesen használható helyiséget? Netán nincs megelégedve a jelenlegi kialakítással, vagy szükség van a régi zuhanyzó cseréjére? A legjobb megoldás egyedi zuhanykabint rendelni, amit a szakemberek egyéni kérése alapján gyártanak.

Minél barátságosabb a fürdőszoba berendezése, annál jobb hangulatra lehet számítani. Többek között ezért is érdemes a fürdő kialakítására elég időt és figyelmet fordítani. Ha kedvezőtlen adottságú, vagy kis alapterületű helyiségről van szó, akkor sem kell aggódni, lehetőség van a kényelmes, praktikus berendezésre. Az egyik legfontosabb elem a zuhanyzó, aminek a kiválasztásakor legalább négy szempont alapján érdemes dönteni. A méretek, a forma, az anyag és a színvilág, valamint az egyéni igények egyaránt lényegesek. Egyedi zuhanykabin gyártásával minden tekintetben eleget tehet az elvárásainak. Egy- vagy többszemélyes, különböző módon nyitható ajtókkal rendelkező, más-más formájú és méretű egyedi zuhanykabinok kivitelezésére kerülhet sor. Ha megosztja az elképzeléseit a hozzáértő szakemberekkel, akkor ezek alapján, és a helyiség adottságai szerint tökéletes megoldást tudnak nyújtani.

Rendezze be a fürdőszobáját az elképzelései szerint! Ossza meg egyéni igényeit velünk, és bízza ránk az egyedi zuhanykabin gyártását! Minden szempontot figyelembe veszünk annak érdekében, hogy olyan egyedi zuhanykabin beépítésére kerüljön sor, amit örömmel használ a hét minden napján. A FA-ÜVEG-SZABÓ Kft. munkatársaiként 8mm edzett üvegből készítjük a termékeket, így biztonságosan és kényelmesen használható, időtálló szerkezetet vásárolhat. Lehetősége van tolóajtós, és más módon nyitható, két- vagy háromrészes egyedi zuhanykabin rendelésére is. Kérés esetén sor kerül vízlepergető réteg elhelyezésére, így nem okozhat gondot a tisztán tartás. Informálódjon részletesen a tevékenységünkről, és tekintse meg a korábbi munkáinkat a www.egyedizuhany.hu weboldalon! Készséggel állunk a rendelkezésére a 06-30-8649205-ös telefonszámon, és az info@egyedizuhany.hu e-mail címen!

Top