Otthonunkat mindannyian a saját ízlésünk szerint alakítjuk ki, és ahány lakás, annyiféle dekorációs lehetőség rejlik a terekben. Egy mégis közös, valamennyien szeretjük körülvenni magunkat személyes emlékeinkkel, szeretjük visszaidézni a számunkra kedves emberekkel töltött fontos pillanatokat. Ma már nem jelent gondot kinyomtatni néhány képet, hogy azok falainkról köszönjenek vissza. Ám előfordulhat, hogy nem tudunk csupán pár fotót kiválasztani, úgy érezzük, semmit sem szeretnénk kihagyni a gyűjteményből, de bárhogy illesztjük egymás mellé a képeket, nem fér el minden az erre szánt erre szánt helyre. Erre kínál megoldást a fotómozaik készítés!

A fotómozaik készítés különlegessége, hogy több száz fényképet gyúr egy egésszé egy szoftver segítségével, melynek köszönhetően egyetlen képbe foglalhatjuk valamennyi kedves emlékünket. Kiválaszthatjuk kedvenc képünket, mely fő motívumként fog visszaköszönni, közelebb lépve pedig sok-sok vicces vagy éppen meghitt pillanatot idézhetünk fel az apró kockák segítségével. A fotómozaik készítés egyedülálló megoldás lehet egy közös nyaralásnak emléket állítva, de akár az esküvőnket is megörökíthetjük ilyen módon. A megvalósításnak csupán a képzelet szabhat határt, egy biztos, a végeredmény egy olyan egyedi dekorációs elem, amit minden részletében a sajátunknak érezhetünk.

Felkeltette érdeklődését a fotómozaik készítés? Fedezze fel cégünk, az Interneon Kft. szolgáltatásait! Fotópapírra, vagy festővászonra nyomtatott, ékrámára feszített változatot is rendelhet, többféle méretben. Látogasson el www.interneon.hu weboldalunkra, ahol tájékozódhat a részletekről, megismerheti a rendelés menetét, árainkat is! Felmerülő kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-941-7889-es telefonszámon vagy az info@interneon.hu e-mail címen, szívesen segítünk! Amennyiben egyedi módon dekorálná otthonát vagy különleges ajándékkal lepné meg szeretteit, a fotómozaik készítés az egyik legkreatívabb megoldás, ne hagyja ki!