Az asztalok megválasztása nem egyszerű feladat a lakberendezés során. Nem mindegy a méret, az anyag és a forma, hiszen az asztalnak mindenképp illeszkednie kell a helyiség adottságaihoz. Ám nem csak praktikussági szempontból kell asztalt választanunk, ugyanis a stílusa meghatározó otthonunk hangulatának szempontjából! Jelenleg a modern, letisztult és elegáns bútorok vannak divatban, és valószínűleg ez a trend még évekig folytatódni fog! Az éklábú asztalok ezt a modern, minimalista stílust és eleganciát jelenítik meg, ezért mindenképp jó választásnak minősülnek a modern otthonok kedvelői számára!

Az éklábú asztalok megtestesítik a modern bútorok előnyeit: kevés helyet foglalnak, könnyen mozgathatóak, egyszerűek, exkluzív és minőségi, mégis otthonos hatást keltenek. Az éklábú asztalok úgy érik el természetes és megnyugtató hatásukat, hogy tömör fából készülnek, festés nélkül, így az alapanyagként szolgáló fafajták színeiben tündökölhetnek. Attól függően, hogy világosabbat, vagy sötétebbet szeretnénk, választhatjuk a diófából, wengéből, ébenfából, vagy tölgyfából készült éklábú asztalokat. Mivel a fafelületet ellenálló olajbevonattal fedik le, az éklábú asztal remekül ellenáll a nedvességnek és a hőnek, emellett rendkívül strapabíró és stabil is!

Minőségi és egyedi éklábú asztalt szeretne? Forduljon hozzánk bizalommal! Az Ábrahám Műhely Kft.-nél már 28 éve gyártunk minőségi asztalokat, ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból! Éklábú asztalaink gyártásakor kifejezetten a minimalista stílus megteremtésére törekszünk, ezért csupán 4 centiméter vastagságú, mégis teherbíró asztallapokkal készítjük az éklábú asztalokat! A stabilitás a lábrögzítő vasalatnak köszönhető, mely saját fejlesztésünk! További információért látogasson el honlapunkra, a www.asztalkell.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70-393-0120-as telefonszámon, illetve az info@asztalkell.hu e-mail címen!