Nagy üvegfelületeket álmodott otthonába, de fontosnak tartja, hogy optimális szinten tartsa az energiafogyasztást? Elsőre talán ellentmondásnak látszik, ám van megoldás, és még csak nem is különösebben bonyolult, egyszerűen csak épületfóliázásra van szükség. Nézzük meg egy kicsit közelebbről, hogy mi ez pontosan, milyen lehetőségek vannak és mit lehet vele nyerni!

A hatalmas ablakok, üvegbetétes ajtók és felülvilágítók beépítésével egészen izgalmassá lehet tenni az enteriőrt. Egyfelől szabadon áramolhat a természetes fény, ami megtölti élettel a teret, másfelől pedig játszani lehet a különféle fényhatásokkal. Nem csoda, ha ezek a lehetőségek Önnek is beindították a fantáziáját, és bátran nyúlt az üveghez, mint alapanyagokhoz, amikor megtervezte otthonát.

Csakhogy az üveg nem csak a fénynek enged szabad utat, hanem a melegnek is, méghozzá mindig abba az irányba, ami éppen nem kedvez a lakóknak. Télen magasabb a fűtésre fordított költség, nyáron pedig a légkondicionáló használata hagy nyomot a rezsin, nem beszélve arról, hogy a magas energiafogyasztás a környeztet sem kíméli.

Mindezekre megoldást kínál a professzionális épületfóliázás, az üvegfelületekre telepített vékony fólia segítségével ugyanis jelentős energiamegtakarítást lehet elérni. Az eljárás gyors, egyszerű és költségtakarékos, az pedig már csak extra, hogy a fóliát könnyebb tisztítani, mint az üveget. Azt viszont alaposan át kell gondolni, hogy melyik típus felel meg leginkább a céloknak, hiszen egy-egy fólia több funkciót tud ellátni.

Vannak kifejezetten hő- és fényvédő fóliák, melyek UV védelme megközelíti a 100%-ot, ezek további előnye, hogy óvják a fakulástól a közvetlen napfénynek kitett berendezési elemeket. A jobb komfortérzet és csekélyebb energiafelhasználás garantált ezekkel a fóliákkal, de ha ennyi nem lenne elegendő, vannak olyan típusok, amik ezen felül a betekintés elleni védelmet is szolgálják.

Ha szeretne okosan spórolni fenntartási költségein és úgy dönt, hogy kihasználja az épületfóliázásban rejlő előnyöket, akkor Önnek a Kiss Fólia csapatára van szüksége! Nálunk többféle alternatíva várja, melyekkel máris megismerkedhet a www.foliazunk.hu weboldalra kattintva. Ajánlatért keressen minket bizalommal, várjuk megkeresését a +36-20-456-0842-es telefonszámon és a kissfolia2018@gmail.com e-mail címen!