Mostanság a lakberendezés kapcsán egyre inkább előtérbe kerül a modern stílus, ami főként a hálószobák és a nappalik elrendezését határozza meg. A minimál stílus népszerűségéhez a szaniter nagykereskedések is igazodtak, ezért számos olyan termékkel találkozhatnak a vevők e téren, amik a modern stílus jegyében készültek el, ennek köszönhetően nemcsak a szobákat lehet minimál stílusban berendezni, hanem a fürdőszobákat is!

A minimál stílusú szaniterekre az egyszerűség jellemző, a tervezők igyekezték elhagyni a korábbi évek túldíszítettségét, ennek köszönhetően olyan design mosdókat és fürdőkádakat sikerült alkotni, amelyek önmagukban is bármilyen stílusú fürdőszobához illenek!

A design szaniterek nemcsak egyszerűséget képviselnek, hanem légiességet is, használatukkal a legkisebb területtel rendelkező fürdőszobákból is szellős, kellő nagyságú helyiséget lehet varázsolni, mindezt pedig a szaniterek esztétikuma befolyásolja!

A design szaniterek nemcsak küllemükkel képviselnek minőséget, hanem alapanyagukkal is, gyártásukkor a legfőbb cél az volt, hogy minél strapabíróbb, masszív termékeket lehessen előállítani, hiszen a vásárlók a hosszú távú befektetéseket részesítik előnyben, ami egy design szaniter megvásárlásával garantált! A modern szaniterek alkalmazásával harmonikus fürdőszobai tér hozható létre, ami ennek köszönhetően nemcsak rendeltetésszerű használatra alkalmas, hanem kikapcsolódásra, relaxációra is!

A design fürdőszoba szaniterekért keresse a Svábbau Kft.-t! Épületgépészeti nagykereskedésünkben minden szükséges berendezési eszközt megtalál fürdőszobájához! Vásárlóinkat állandó akciókkal, vonzó ajánlatokkal várjuk szaniter nagykereskedésünkben! Termékeinket honlapunkon a www.svabbaukft.hu címen tekintheti meg! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-26-560-820-as számon vagy írjon e-mailt a svabbau@svabbau.hu címre! A minőségi termékeket garantáljuk, keressen minket bizalommal!