Hiába a sok mesterséges anyag, a fa nyílászárók máig nem mentek ki a divatból, és ez nem véletlen. Bár a fa nyílászáró valamivel drágább, mint a műanyag, mégis rengetegen választják, ugyanis számtalan előnnyel rendelkezik.

A fa ablakok egyértelmű esztétikai előnnyel rendelkeznek a többi nyílászáróhoz képest. Akárhogy is, a fa még máig divatosnak számít az építészetben, köszönhetően elegáns és természetes hatásának. Semmilyen más anyag nem ad olyan barátságos érzetet, mint a fa, és mivel az ablakok otthonunk hangsúlyos részét képezik, a fa nyílászárók biztosítják a tökéletes hatást. Sokan mindössze a külseje miatt részesítik előnyben a fa típusokat, de ezen kívül egyéb előnyökkel is rendelkeznek!

A fánál jobban semmit sem egyszerűbb festeni, így a színpaletta teljes egészéből válogathatunk, amikor nyílászáró festésre kerül a sor. Ráadásul, ha idővel meggondoljuk magunkat, bármikor újrafesthetjük. A fa nyílászárók másik nagy előnye, hogy remek hőszigetelők. Még iskolai tanulmányainkból emlékezhetünk rá, hogy a fa rendkívül rossz hővezető, és ez a tulajdonsága nagyon hasznossá válik, amikor igyekszünk csökkenteni a fűtésszámla összegét. Télen benntartják, nyáron pedig kizárják a hideget ezek az ablakok.

Megfelelő karbantartással a fa nyílászárók egy egész életen át szolgálják otthonunkat, ez pedig nem mondható el minden nyílászáróról. A hő hatására nem tágul és nem is megy össze az anyag, remekül ellenáll az időjárási viszontagságoknak, a rozsdásodás veszélyének sincs kitéve. Bár igényeli a karbantartást és az időnkénti újrafestést, a fa nyílászáró olyan természetes hatást kölcsönöz otthonunknak, amire semmilyen más alapanyag nem képes.

Minőségi fa nyílászárót szeretne megbízható helyről? Forduljon bizalommal a Baliner Bt.-hez! További információért látogasson el honlapunkra, a www.baliner.hu webcímre, és tekintse meg termékeinket! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-433-6348-as és a 06-70-433-6349-es telefonszámok valamelyikén, illetve az info@baliner.hu e-mail címen!