faborítású lépcső készítés a legjobb választás családi otthonokba, hiszen ezzel a burkolattal lehet tökéletesíteni az emeletek közötti közlekedést. Válasszon Ön is sokoldalú megoldást az egész család örömére, és korszerűsítse otthonát velünk!

Egy családi otthonban mindent okosan kell megtervezni, és különösen nagy jelentősége van az alapanyagok kiválasztásának. Ahhoz, hogy minden praktikus és kényelmes legyen, mérlegelni kell a lehetőségeket az olyan, látszólag egyszerű kérdésekben is, mint amilyen a lépcső burkolata. Minden alapanyagnak megvan a maga előnye, de nem mindegyik illik a családi otthonokba, ezekbe ugyanis határozottan a faborítású lépcső készítés a legjobb döntés. Milyen érvek szólnak a fa burkolat mellett, ha az emeletek közötti közlekedésről van szó?

  • Kényelmes: Mivel a fa nem hűl át, kellemes érzés a lépcsőn közlekedni zokniban vagy akár mezítláb is, ezen felül elnyeli a hangokat, így faborítású lépcső készítéssel nyugodt környezetet lehet teremteni.
  • Biztonságos: A lépcső könnyen balesetveszélyes lehet egy rosszul megválasztott burkolattal, azonban a fa nem csúszik, ezért jó döntés, ha kisgyerekek vagy idősek is gyakran fogják használni.
  • Praktikus: A faborítású lépcső készítés a házimunkát is megkönnyíti, hiszen a fát könnyű tisztántartani, ezért nem kell tartani attól, hogy egy óvatlan mozdulat miatt körülményes takarításba kell kezdeni.
  • Stílusos: A fa természetes szépsége, erezetének egyedi mintája és melegsége otthonossá varázsolja a környezetet, ráadásul bármilyen enteriőrben jól mutat, a klasszikustól a modernig.
  • Időtálló: A faborítású lépcső készítés még intenzív igénybevétel mellett is hosszú távra szóló megoldást jelent, hiszen ez az alapanyag ellenálló és rendkívül tartós, így sokáig lehet rá számítani.

Meggyőztük? Cégünk, a JUHAR ’89 Bt. segít megvalósítani elképzeléseit, hiszen szakterületünk éppen a faborítású lépcső készítés. Ha érdekli tevékenységünk és kíváncsi korábbi munkáinkra, látogasson el weboldalunkra, ahol mindent megtudhat rólunk! Kattintson a www.juhar.hu weboldalra, és kérje bátran ajánlatunkat a +36-30-986-7475-ös telefonszámon vagy a juhar@juhar.hu e-mail címen!