Házépítésnél és felújításnál is fel szokott merülni a kérdés, hogy milyen fűtési megoldás mellett döntsünk. Mindegyik lehetőségnek megvannak a maga előnyei, a radiátorok pedig klasszikus, máig népszerű megoldásnak számítanak. De milyen előnyökkel rendelkeznek a radiátorok, amik miatt érdemes mellettük dönteni?

Talán a legfontosabb, hogy nagyon biztonságosak. Remekül megtartják a hőt, automatikusan kikapcsolnak mielőtt gyulladást okoznának – például eldőlés esetén. A fürdőszobai típusok akár szárítóként is hatékonyak, persze nem ajánlott felügyelet nélkül rajtuk hagyni száradó törölközőket, de még így is sokkal kisebb a tűzveszély egy radiátor esetében, mint például egy hősugárzónál. A radiátorok másik nagy előnye, hogy nem igényelnek rendszeres karbantartást. Időnként biztonsági okokból érdemes ellenőriztetni a készülékek állapotát, de az állandó működéshez semmiféle teendőt nem igényelnek.

A radiátorok azért is bizonyulnak népszerű választásnak, mert megbízhatóak és hosszú élettartammal számolhatunk. Nem véletlen, hogy az évtizedekkel ezelőtt épült családi házakban lévő készülékek is problémamentesen szoktak működni. Ritka a meghibásodás, a legtöbb radiátor képes generációkon keresztül melegen tartani az ingatlant. A radiátorok a hősugárzókhoz képest jóval halkabbak, és nem igényelnek rendszeres tisztítást. Ráadásul költséghatékonyak olyan szempontból, hogy nem kell feleslegesen fűtenünk olyan helyiségeket, amelyeket nem használunk, hiszen elég az adott szobákban letekerni a hőfokot. A radiátor praktikus, kényelmes és hosszú életű, ezért olyan népszerű választás, ha az ideális fűtési megoldást keressük.

Radiátort vásárolna egyszerűen, megbízható helyről? Forduljon bizalommal cégünkhöz, az Épgáz Kft.-hez! További információkért látogasson el honlapunkra, a www.comfortshop.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát, akár radiátorokra, radiátor szelepekre van szüksége! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-375-4567-es telefonszámon, illetve az info@comfortshop.hu e-mail címen!