Sok időt tölt a kerti teendők ellátásával? Szeretne többet pihenni, ezért megoldást keres a feladat hatékonyabb és gyorsabb elvégzésére? Korszerű öntözőrendszer kiépítésével nagyon sok időt és energiát takaríthat meg, sőt, gazdaságosan használhatja fel a vizet.

A kert növényzetének alapvető szükséglete a megfelelő mennyiségű víz. Nem biztos, hogy a lehulló csapadék elegendő, sőt, az egyre hosszabb száraz időszakok miatt mindenképp gondoskodnia kell a pótlásról. Erre a célra szolgál az öntözőrendszer, ami az állandó felügyelete nélkül működtethető. Az öntözőrendszer a talajfelszín alatt elhelyezett vízcsőrendszer, amely zónákra van felosztva, és néhány helyen szórófej van rá csatlakoztatva. Ennek köszönhetően egyenletesen tudja eljuttatni az öntözővizet, és sok időt spórolhat, a rendszeres, időigényes locsolás helyett marad ideje más teendők ellátására. Számos más előnye is van az öntözőrendszernek, mint például:

  • Nem csak nappal, éjszakai is öntözhet
  • Bármikor elutazhat, az öntözőrendszer működik
  • Gazdaságos megoldást nyújt
  • Növelheti az ingatlan értékét

Többféle öntözőrendszer közül választhatja ki azt, amivel hosszú éveken át biztosíthatja a megfelelő vízmennyiséget a növények számára. Ha szeretne jól dönteni, érdemes figyelembe venni az ár-érték arányt, a műszaki leírást, hiszen más típusú öntözőrendszer alkalmas a parkok és a kertek locsolására. Nem utolsó sorban lényeges, hogy hol vásárol, érdemes évek óta sikeres szolgáltatót választani.

Pótolja a kertjében a szükséges vizet korszerű öntözőrendszer működtetésével! Ebben nyújtunk segítséget az Okéshop munkatársaiként. Különféle szerkezeteket, elemeket biztosítunk, amelyek között megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő termékeket. Tájékozódjon ezekről a www.okeshop.hu weboldalon, vagy kérje tanácsunkat a 06-30-785-2814-es telefonszámunkon, illetve az info@okeshop.hu e-mail címünkön! Készséggel állunk rendelkezésére, bármilyen kérdése merül fel!