A mosdókagyló a fürdőszobai dizájn egyik legdominánsabb eleme, formája meghatározza az egész helyiség hangulatát. A forma- és típusválaszték nagysága segítségünkre van abban, hogy megtaláljuk a fürdőszobánkba illőt, de emellett meg is nehezíti a döntést. A választás korántsem egyszerű, már csak a fizikai korlátok miatt sem, a más-más formáknak nagyban eltérhet a beépítési módja egymástól.

Gyakran előfordul, hogy csak a külső tulajdonságai kerülnek előtérbe egy mosdókagylónak, ami persze lényeges, de a praktikum, a beépíthetőség és tisztíthatóság háttérbe szorul. Ezek az akkor még elhanyagolt tulajdonságok a használatbavétel után nőnek igazán nagyra. Tehát ha például egy hagyományos kerekded mosdókagylót cserélnénk egy merészebb, új kialakításúra, mielőtt megvásároljuk, mindent pontosan mérjünk le, így nem érhet minket kellemetlen meglepetés! A magasság terén a 80 és 90 centiméter közöttit tekinthetjük átlagosnak, nagyjából ez az, ami mindenkinek megfelelő. Ha biztosra akar menni, könnyen kiderítheti, hogy Önnek milyen az optimális mosdókagyló magassága. Álljon egyenesen, emelje meg enyhén a karját, amíg a könyöke egy kis szöget nem zár be, tartsa a tenyerét a föld felé, majd jegyezze fel annak távolságát a földtől, és már meg is kapta az optimális számot!

Három különböző mosdókagyló típust különböztetünk meg: a hagyományosat, a beépíthetőt és a ráépíthetőt. A hagyományos alatt a falra szerelt kivitelűt értjük, ami nem alkalmas a bútorba építésre. Ha Ön ezt szeretné, akkor a beépíthető mosdókagylókkal jár a legjobban! A ráépíthetőek a legújabbak, széles beépítési és szerelési módjaik nagy szabadságot adnak a fürdőszoba arculatának kialakításában.

Cégünk, a Svábbau Kft. több, mint két évtizede látja el minőségi szaniterekkel elégedett vásárlóit! Vessen Ön is egy pillantást termékeinkre, a www.svabbaukft.hu címen elérhető honlapunkra kattintva! Szakértő kollégáink mindenben a segítségére lesznek, ha kérdései merülnének fel! Hívjon minket a +63 26/ 560-820-as telefonszámon, vagy küldjön nekünk e-mailt a svabbau@svabbau.hu címre!