Aggódik az ingatlana falán megjelent repedések miatt? A repedések és a vízelvezetési problémák is a helytelen alapozási munkálatokra vezethetők vissza. Csak akkor tudja a nehézségeket végleg megszüntetni, ha a ház alap megerősítése mellett dönt. Az épületsüllyedés megállítása rendkívül fontos, hiszen ennek hiányában egyre több kellemetlenséggel kell számolnia.

Átlós irányú repedések észlelése esetén nagyon fontos, hogy körültekintően járjunk el. Nem elegendő ezek esztétikai javítása, hiszen komoly ok áll a háttérben. Ha problémáink vannak a megfelelő vízelvezetéssel, szintén speciális munkálatok várnak ránk. Nem tanácsos tennivalóinkat halogatni, hiszen még több nehézségünk adódhat a későbbiekben. A legtöbb esetben szükség van a ház alap megerősítésére. Csak így tehetünk az épületsüllyedés megállításáért. Cölöpözéssel kiválóan stabilizálhatjuk az elmozdult szerkezeteket, illetve megóvhatjuk ingatlanunkat a talajvíz és a nagy mennyiségű csapadékvíz által okozott kellemetlenségektől.

Ingyenes helyszíni felmérést követően nyújtjuk megbízható, színvonalas szolgáltatásunkat a Mérnökangyal Kft. munkatársaiként. Felkészülten végezzük a ház alap megerősítését újonnan épülő, és régi épületek esetében egyaránt. Korszerű technológiák alkalmazásával, speciális eszközök felhasználásával, hatékonyan látjuk el a ránk bízott feladatokat. Többféle módon oldhatjuk meg a mikrocölöpözést, így ingatlana típusának, méretének és állapotának megfelelően tudjuk a teendőket ellátni. A legjobb helyen jár, ha szeretné az épületsüllyedést megállítani. Olvasson részletesebben a témáról, és cégünk tevékenységéről a www.angyalhazak.hu weboldalunkon!

Akadályozza meg a további kellemetlenségek kialakulását! Tegyen hatékonyan az épületsüllyedés megállításáért! Forduljon hozzánk a ház alap megerősítése céljából, és legyen elégedett a végeredménnyel! Lépjen velünk kapcsolatba minél hamarabb a 06-30-370-1601-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az angyalgyorgy@angyalhazak.hu e-mail címünkre!