Vizes foltok megjelenését észlelte a plafonon? Hiába fordít nagy gondot háza szigetelésére, valahogy mégis rendellenességet tapasztal? Sok esetben előfordul, hogy nem megfelelő a tetőszigetelés, így hiába költ a falak szigetelésére és a nyílászárók cseréjére. Tanácsos még a tél előtt alaposan ellenőriztetnie háza tetejét, annak tetőszigetelését, és időben igényelnie a tetőszigetelés felújítását!

A lapostetők építése nagy körültekintést, és hozzáértő szaktudást igényel, ugyanis ezek nélkül nem kivitelezhető helyesen. Az egyszerű tartószerkezetre kerülő anyagnak kiváló minőségűnek kell lennie! Az elhelyezés módja sem elhanyagolható, hiszen ellenállónak kell lennie az időjárási viszontagságokkal szemben! Amennyiben nincs megoldva a megfelelő tetőszigetelés, minél hamarabb tanácsos ezen változtatnunk!

Lakóházunkon akkor van értelme a lapos tető használatának, ha megfelelően igénybe is vesszük teraszként. Ennek rendben tartása során a részletekre is alaposabban ügyelünk, így hamarabb sor kerülhet az esetleges javítási munkálatokra. Kihasználatlanság, régebbi épület esetén viszont nagyobb a valószínűsége, hogy nehézségekbe ütközünk. Célszerű nagy hangsúlyt fektetnünk az átvizsgálásra, és szükség szerint a tetőszigetelés felújítására. A lapostető szigetelését illetően kétféle eljárást különböztethetünk meg, az egyenes rétegrendű, és a fordított rétegrendű kivitelezést. Ennek részleteiről célszerű alaposan tájékozódnunk. Szakértelemmel rendelkező, magas minőségű anyagokkal dolgozó szolgáltatót érdemes megbíznunk a tetőszigetelési munka elvégzésével. Jó, ha tudjuk, hogy nem csak az időjárás viszontagságai miatt, hanem az eltelt idő hatására is roncsolódhat a tetőszigetelés!

Részletfizetési lehetőséget nyújtva, a tetőszigetelés felújítását felkészülten teljesítve állunk rendelkezésére az Aqua-Szig Bt. munkatársaiként. Gyakorlott szakembereink rövid időn belül, minőségi anyagokkal végzik a rájuk bízott feladatokat. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy teljes mértékben elégedett legyen az általunk vállalt munkával. Informálódjon bővebben szolgáltatásunkról, és tudjon meg többet a lapostető szigeteléssel kapcsolatban a www.minosegitetoszigeteles.hu internetes oldalunkon!

Bízza profikra a lapostető szigetelésének megoldását! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-295-5179-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az aquaszig@gmail.com e-mail címünkre!