A régi kerítés elöregedett? A kaput már kinyitni is alig lehet? A kerítéselemek rozsdásodnak, törnek, repednek? Akkor itt az ideje a cserének! Ha vasból, fémből készült kerítést szeretnénk, de egyedi terveink vannak, érdemes egy vasszerkezetek gyártásával foglalkozó céget felkeresnünk, akik biztos, hogy olyan kerítéselemeket gyártanak majd nekünk, amilyeneket elképzeltünk.

Kerítésünk tervezése közben többféle típus közül válogathatunk: amennyiben stabil, az időjárási viszontagságoknak is ellenálló, ugyanakkor esztétikailag kifogástalan, egyedi megjelenésű elemekre vágyunk, a legjobb, ha a fém alapanyag mellett döntünk. A modern technika lehetővé teszi, hogy saját elgondolásunk szerint készíttethessünk biztonsági kerítést, mely még a legprofibb betörőkön is kifog, így nem csak széppé, de garantáltan biztonságossá is tehetjük otthonunk, munkahelyünk területét. Dönthetünk egyszerűbb forma mellett, de rendelhetünk hajlított elemekből álló, a tetejükön díszítéssel ellátott elemeket is – csak a képzeletünk szabhat határt!

Cégünk, a Stivas Industrial Kft kerítéselemek gyártását, egyéb vasszerkezetek gyártását, csőhajlítást és hasonló speciális feladatok teljesítését is vállalja! Bármilyen területen hasznosítaná, és bármekkora méretben van szüksége új vasszerkezetek gyártására, mi a segítségére vagyunk. Profi szaktanácsadással, kedvező árak biztosításával igyekszünk eleget tenni érdeklődőink elégedettségének. A kifogástalan minőség érdekében mechanikai vizsgálatokat folytatunk, amiket saját vagy akkreditált laborban végzünk. Informálódjon részletesen tevékenységünkről és a nálunk beszerezhető szerkezetekről a www.stivas.hu internetes oldalunkon!

Részesítse előnyben Ön is az egyéni kialakítás lehetőségeit! Határolja el területét egyedi, ugyanakkor biztonságot nyújtó elemrendszerrel! Vasszerkezetek gyártásával kapcsolatban, hasonló feladatok megoldása céljából és felmerülő kérdései esetén forduljon hozzánk bátran! Keressen minket a 06-20-462-1338-as telefonszámunkon vagy írjon nekünk a stivas@stivas.hu e-mail címünkre!