A tikkasztó forróság ellen mindenkinek megvannak a bevált módszerei. Hogy könnyebben átvészelhessük a hőség uralta napokat, igyekszünk csökkenteni a testhőmérsékletünket, vagy legalábbis komfortosan érezni magunkat a bőrünkben. De ilyenkor legtöbbször még az étkezés is nehezünkre esik, és hűsítő, frissítő táplálékot veszünk magunkhoz, például gyümölcsöket, vagy jégkrémet. Utóbbit egyébként nagyon egyszerű otthon is elkészíteni, főleg ha praktikus kiegészítőket is bevetünk. Mert az alapanyagok összekeverése után már csak egy minőségi fagyasztódobozra lesz szükségünk, ami frissen tartja, lehűti és higiénikusan tárolja azt! De nem minden hűtős tárolásra tervezett doboz alkalmas ilyen sokoldalú feladatokra.

Ha hosszú távra szeretne kifejezetten mélyhűtésre alkalmas tároló dobozt vásárolni, Válassza a Tupperware fagyasztó dobozait! Egyik legnépszerűbb termékünk a fagyasztó társ szett, ami egy több részes dobozkészlet, különböző méretű dobozokkal, kifejezetten fagyasztáshoz tervezve. Ezeket azután nem csak a fagylalt tárolására használhatjuk, az ételek, gyümölcsök megőrzik bennük frissességüket, így felolvasztás után nem ’hűtő ízű’ ételeket kell fogyasztanunk, ugyanis a dobozok meggátolják, hogy az élelmiszereket átjárja a jellegzetes mélyhűtő íz!

Egy finom nyári koktélból sem maradhat el a jégkocka, ezért mihamarabb gondoskodjunk megfelelő jégkockakészítő eszközről! A Tupperware jégkockakészítője szabályos jeges formákat varázsol italába, ráadásul a terméken egy fedő borítás is található, ami garantálja, hogy a mélyhűtőbe helyezés közbe nem folyik ki a jégkockához szükséges víz a tartóból!

A Tupperware mélyhűtésre alkalmas dobozai olyan alapanyagból készültek, amelyek bírják az extrém hideget, és az árért cserébe prémium minőségű konyhai eszközökre tehetünk szert! A termékek éveken át megőrzik hibátlan állapotukat, nem repednek, nem tágulnak ki hő hatására sem a dobozok. Rendkívül masszív, strapabíró darabok, egyetlen háztartásból sem hiányozhatnak a Tupperware termékek!

Ha szeretne Tupperware fagyasztó dobozokat vásárolni, a Siraya Therapy Kft. kínálatából beszerezheti! A termékek megtekintéséért keresse fel honlapunkat a www.tupperakciok.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-399-8588-as számon vagy küldjön üzenetet weboldalunkon keresztül!