Otthona építésére vagy felújítására készül, és szeretne minél több természetes anyagot felhasználni az erkélyen is? A nyílászárók beépítése az egyik legfontosabb feladat, amelyeket érdemes fa anyagból megrendelni. Ha szeretne stílusos és hosszú időn keresztül strapabíró ajtót használni, válassza a fa erkélyajtót!

A fa nyílászárók több szempontból vonzóak a felhasználók számára. Ön is gondolkodik azon, hogy az ablakokat, netán az erkélyajtót ebből az anyagból készíttesse? Kiváló ötlet, hiszen a természetes megjelenés, a tartósság és az előnyös műszaki paraméterek mind az alkalmazásuk mellett szólnak. Jobb közérzete lehet, ha fából készült elemekkel veszi körbe magát, ezért érdemes az erélyajtót is ebből a nagyszerű anyagból kiválasztani. A legnagyobb népszerűségnek a lucfenyő örvend, de emellett lehetősége van borovi, tölgy, vagy vörös fenyőből megrendelni a megfelelő méretű és kialakítású erkélyajtót. A korszerű, nagy üvegfelülettel rendelkező erkélyajtó kapcsolatot jelent a külvilág és a belső helyiség között. Elégedett lehet a hő- és hangszigeteléssel, a megbízható működéssel, ha a fa erkélyajtó mellett dönt.

Ha egyedi erkélyajtó beépítését tervezi, a lehető legjobb helyen jár! A Fa-Ablakok munkatársaiként vállaljuk az elképzeléseinek tökéletesen megfelelő erkélyajtó és más nyílászárók gyártását is. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, így nem adódhat gondja a szállítással és a beszereléssel sem. Különböző alapanyagok és nyitásmód közül választhat, így olyan erkélyajtót használhat, amire régóta vágyik. Nagy figyelmet fordítunk a fa védelmére, az alapozást követően két fedőréteget viszünk fel. Tudjon meg többet tevékenységünkről, és tekintse meg a korábban elkészült erkélyajtók képeiből összeállított galériát a www.fa-ablakok.hu weboldalunkon!

Alakítsa ki az ingatlanát egyéni igényei szerint! Éljen olyan környezetben, ahol igazán jól érzi magát! Ossza meg velünk az ötleteit, és bízza ránk az erkélyajtó készítését, majd a beépítést! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-33-468-642-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a pappnorbert@fa-ablakok.hu e-mail címünkre!