Kő utánzatú falburkoló panel: modern és természetes egyszerre!

falburkolo-panelek-falburkolat-shop.jpg

Manapság nagyon sokféle lakberendezési stílus közül válogathatunk, ha szeretnénk ízlésesen kialakítani otthonunkat. Ha egységes hangulatot szeretnénk teremteni, a bútorok és dekorációs elemek gondos kiválasztása mellett a falakat is érdemes a választott irányzat szerint burkolni. Itt lehet variálni különféle árnyalatokkal és mintázatokkal, de az anyagokkal való játék már kevésbé jellemző. Vagy mégsem?

A modern falburkoló panelek lehetővé teszik, hogy olyan hatást érjünk el, mintha valódi fa, tégla vagy akár kő burkolná a falakat. A kőburkolat sokféle stílushoz jól illik, hiszen természetes hangulatot teremt, de a megfelelő bútorokkal kombinálva modern hatást kelt. Azonban felmerülhet a kérdés, hogy ha természetes kő is díszíthetné otthonunkat, miért érdemes inkább kő utánzatú falburkoló panelek mellett dönteni?

A hagyományos kőburkolat felrakása profi megoldásokat kíván, ezzel szemben a kőhatású falburkoló panelek felhelyezése nem igényel szakértelmet, akár magunk is megcsinálhatjuk. Nem jelent gondot, ha íves felületekre szeretnénk felhelyezni a falburkoló paneleket, és könnyű súlyuk miatt akár giszkartonra is felrakhatóak, melyek egyike sem mondható el a természetes kőről. A kő utánzatú falburkoló panelek számos különféle verzióban érhetőek el, melynek köszönhetően könnyedén az elképzelt hangulathoz és színvilághoz igazíthatjuk a vásárlást.

Mindig szerette volna természetes kővel dekorálni otthonát, de nem mert belevágni az átalakításba? Ha szeretné praktikusan és stílusosan kialakítani lakóterét, de régi álmáról sem mondana le szívesen, válassza a kőhatású falburkoló paneleket! A BIO FLAME s.r.o. gazdag kínálatában biztosan megtalálja azt a változatot, ami elnyeri tetszését!

Látogasson el www.falburkolat-shop.hu weboldalunkra, és böngésszen bátran kínálatunkban! Ha kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, szakértő munkatársainkra számíthat, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén! Várjuk megkeresését az info@falburkolat-shop.hu e-mail címen, valamint a +36-30-785-7070-es telefonszámon!

Top