Olyan eszközöket keres kőfalai állapotának javítására, melyekkel könnyedén tud tisztítani, és a kifakulás ellen is hatékonyan léphet fel? Megbízható kőápoló szerekkel, könnyedén használható kőtisztítóval egyszerűen járhat el, kőbalzsammal pedig nagymértékben hozzájárulhat kőfalai ellenálló képességének javításához.

A nagy népszerűségnek örvendő, természetes anyagokból álló épületelemek között megtalálhatjuk a kőfalakat is, melyek kültéren és beltéren is egyedülálló, dekoratív megjelenést biztosítanak. Tisztán tartásuk és állaguk megóvása azonban odafigyelést, speciális szerek alkalmazását igényli kisebb és nagyobb felületek esetében egyaránt. A helyreállító vagy karbantartó munkálataink elvégzését nagymértékben segítik a kifogástalan minőségű kőápoló szerek, melyeket célszerű megbízható forrásból beszerezni.

Az Euró-Higiénia Kft. munkatársaiként készséggel állunk rendelkezésére, bármilyen kellékre van szüksége a falkezelés terén! Különféle kiszerelésben kapható homlokzat- és kőtisztító koncentrátumunk biológiailag lebontható, a hígításnak köszönhetően igen gazdaságosan, egyetemlegesen alkalmazható. Az elszíneződéseket tökéletesen megszüntető olaj- és zsírfolt-eltávolító paszta termékünk terméskőre és műkőre egyaránt alkalmas. Speciális összetevőivel rendelkező ISOL kőbalzsamunkkal pedig kiváló eredményt érhet el az időjárás viszontagságaival szemben is. Rengeteg hasznos tanáccsal, hatékony kőtisztító szerekkel és kedvező árakkal várjuk weboldalunkon, látogasson el a www.euro-higienia.hu webcímre akár már most, és szerezzen bővebb információt!

Javasoljuk, távolítsa el könnyedén, rövid idő alatt a kellemetlen szennyeződéseket kőfaláról, és gondoskodjon megfelelően az állagmegóvásról! Alkalmazzon Ön is megbízható kőtisztítót, és járuljon hozzá hatékonyan falai ellenálló képességéhez kőbalzsam használatával! Kőápoló szereinkkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, hívjon minket a 06-1-383-8367–es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@euro-higienia.hu e-mail címünkre!