Konvektort használ otthon, és nem biztos benne, hogy megfelelően működne a szezon kezdetével? Esetleg hibát észlelt már az előző télen is, de még nem orvosolta a problémát szakember? A rendszeres konvektor karbantartás létfontosságú a zavartalan működtetés érdekében, gond esetén pedig fontos, hogy minél előbb a konvektor javítása mellett döntsön.

Közeledik a tél, amikor kénytelenek vagyunk rendszeresen fűteni, ehhez pedig biztonságosan üzemelő fűtési rendszerre van szükség. Annak megfelelően, hogy pontosan milyen eszközt használunk, eltérhetnek a költségek, és a karbantartási módszerek is. Konvektor használata esetén számos pozitívumnak örülhetünk. Mivel a gázkonvektorok minden szobában külön-külön melegítenek, ezért egyik legnagyobb előnyük, hogy igényünk szerint szabályozhatjuk őket. Így ha egyik helyiségünk fűtésére nincs szükség, ott nem kapcsoljuk be. A gondtalan üzemeltetés csak akkor valósulhat meg, ha kellő időt szánunk a rendszeres ellenőrzésére, hiba esetén pedig minél előbb tegyünk a konvektor javítása érdekében. A rosszul üzemelő vagy hibásan bekötött gázkonvektor nem csak kiadásainkat növelheti, hanem balesetet is okozhat.

Megbízható szolgáltatással várjuk megkeresését konvektora javítása, és cseréje esetén is. Profi Karbantartó Kft –nk felkészülten, gyors megoldást biztosítva áll rendelkezésére. Részletes információt adunk arról, hogy pontosan milyen munkafolyamatokból áll a konvektor karbantartása szezonálisan, amit ha velünk elvégeztet, nem kell aggódnia a problémák miatt. Budapest területén belül kiszállási díj nélkül, más település esetében pedig előre egyeztetett díjért vállaljuk a munkálatokat. Tájékozódjon mindezekről részletesen a www.profi-karbantarto.hu weboldalunkon!

Fűtse otthonát gondtalanul, a nehézségeket mellőzve! Fordítson figyelmet fűtőeszköze karbantartására, a konvektor javítását pedig bízza profikra, ugyanis a gázszivárgásra kiemelt módon szükséges ügyelni! Keressen minket elérhetőségeinken, a 06-70-3294110 –es telefonszámunkon, vagy a profikarbantarto@gmail.com e-mail címünkön!