Az ideális zuhanykabin kiválasztása az egyik legfontosabb feladat, ha szeretne maximális kényelmet élvezni a fürdőszobájában. Csupán néhány szempontot kell figyelembe vennie, és ezek alapján máris megterveztetheti egyedi zuhanykabinját.

Elsőre talán egyszerűnek tűnik a fürdő berendezése, és a zuhanykabin kiválasztása, azonban egyáltalán nem könnyű feladat. Rengeteg egymástól eltérő termék kapható, ami nem könnyíti meg a dolgát. Ha a következő szempontokat figyelembe veszi, könnyen hozzájuthat a tökéletes, egyedi zuhanykabinhoz:

  • Mekkora a fürdőszobája?
  • Milyen formájú zuhanykabint célszerű beépíteni?
  • Milyen anyagot és színvilágot részesít előnyben?
  • Vannak speciális elvárásai?

Nem okozhat gondot az egyedi zuhanykabin beszerzése, amennyiben ezekre a kérdésekre választ ad. Ha egyedi zuhanykabint készíttet, nem kell kompromisszumot kötnie. Szögletes, asszimetrikus vagy íves zuhanyzója lehet, nem szabad megfeledkeznie az ajtók nyílásának irányáról, és az üveg minőségéről sem. Ha körültekintően tájékozódik, és megfontoltan dönt, a későbbi években is elégedett lehet a fürdő berendezésével. Profik segítségével kényelmes, stílusos és praktikus fürdőszobát alakíthat ki.

Előzetes felmérést követően nyújtunk személyre szabott árajánlatot a Glass Bell Kft. szakembereiként! Hagyományos és mintázott üvegből is készítünk egyedi zuhanykabinokat, így Önre van bízva, hogy pontosan milyen kivitelű legyen. A legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával végezzük a munkánkat. Szerezzen bővebb információt színvonalas szolgáltatásunkról a www.glassbell.hu internetes oldalon!

Az egyedi zuhanykabinok kialakításának csak a helyiség adottsága és az Ön képzelete szabhat határt! Legyen olyan fürdőszobája, ahol igazán jól érzi magát! Ossza meg velünk az elképzelését, kérje tanácsunkat, és bízza ránk az egyedi zuhanykabin kivitelezését! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-70-342-0456-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@glassbell.hu e-mail címünkre!