Otthona kialakítása előtt áll, és nem szeretne a különböző berendezési elemek keresésével sok időt tölteni? Kiváló megoldásra juthat, ha az egyedi bútorok gyártása mellett dönt. Praktikusan kialakított, dekoratív elemeket helyezhet el otthonában, amennyiben profi szakemberekre bízza az egyedi bútorok készítését.

Ha úgy gondolja, hogy az egyedi bútorok rendelése nem éri meg anyagilag, érdemes erről a lehetőségről többet megtudnia. A nem megfelelő berendezési elemek kényelmetlenségeket okoznak, és megnehezítik az életét. Elkerülheti a kellemetlenségeket, és éveken át elégedett l ehet környezetével, ha az egyedi bútorok gyártását választja, hiszen:

  • Egyszeri, hosszútávú a befektetés.
  • Sok időt és energiát spórolhat.
  • Szabadon választhatja ki a termékek színét, anyagát és stílusát.
  • Megszabhatja a tároló kapacitást és a költségkeretet.
  • Különböző technikai megoldásokat alkalmazhat.
  • Igényeihez és a helyiség adottságaihoz mérten határozhatja meg a méretet.

Kiváló minőségű anyagok és megbízható bútoralkatrészek felhasználásával végezzük az egyedi bútorok gyártását cégünknél, a Jankó és Társa Kft.-nél. Modul Bútorboltunkban hozzájuthat minden termékhez, ami hiányzik az ingatlanából, bármilyen stílusú és méretű berendezési elemeket keres, nálunk hozzájuthat. Nem csak az egyedi bútorok gyártását vállaljuk, hanem ránk bízhatja a szállítást és a beszerelést is. A megbeszélt határidőn belül adjuk át a megrendelt termékeket. Szerezzen bővebb információt a személyre szabott megoldásokról www.modulbutorbolt.hu internetes oldalunkon!

Ne kössön kompromisszumot az áruházak kínálatával, rendezze be a helyiségeket igényeinek megfelelő, strapabíró, időtálló egyedi bútorokkal! Tájékozódjon weboldalunkon az általunk kínált lehetőségekről, vegye igénybe szolgáltatásunkat, és legyen elégedett a végeredménnyel! Álmodja meg otthona új berendezéseit, mi megvalósítjuk az elképzeléseit, lépjen velünk kapcsolatba a 06-96-579-139-es telefonszámunkon!