Egyre többen érdeklődnek az otthoni medencebeépítés lehetősége iránt, hiszen egy ilyen opció számos előnnyel rendelkezik. Nem kell strandbelépőre költeni, nem szükséges tömegközeledési eszközre szállni vagy autóba ülni, a zsúfoltság miatt bosszankodni, csak egy kis séta a kertig, és máris élvezhetjük a medence hűsítő vizét!

A medence beépítése után gondoskodjunk a színvonalas és megbízható medencetechnikáról! A medencetechnika rendkívül összetett, számos nélkülözhetetlen eszköz és berendezés tartozik ebbe a kategóriába. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően olyan modern megoldásokat szereltethetünk be az úszómedencébe, melyek számos funkcióval bírnak, és szinte mindenről gondoskodnak, ami elengedhetetlen az önfeledt otthoni strandoláshoz.

A medencetechnika egyik alapvető készüléke a vízforgató berendezés, melyből létezik szűrős változat, így nem csak a víz keringetéséről gondoskodik a készülék, hanem a megtisztításáról is. Szűrő-forgató rendszerből több típus létezik, van papírszűrős, filteres és homokszűrős. Utóbbi a legnépszerűbb, mert e rendszer alkalmazásával tartható legtisztábban a medence.

A medencék beépítése során ne feledkezzünk meg a túlfolyók használatáról sem! A túlfolyóval ellátott medencék meggátolják, hogy túlcsorduljon a víz a medence peremén, amit egy vízelvezető csatorna elvezet, ezután sor kerül a szűrésre és a víz vegyi feldolgozására, majd visszakerül a medencébe a falakon található szórófejek alkalmazásával. Ezzel a megoldással elsősorban nyilvános fürdőkben találkozhatunk, de egy otthoni, süllyesztett medence esetében is használhatjuk.

Ha tájékozódni szeretne a medencetechnika terén, kérje bátran cégünk, a Select Kft. munkatársainak segítségét! További információkért keresse fel honlapunkat a www.selectkft.hu webcímen, és iserje meg az általunk biztosított lehetőségeket! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-20-804-4490-es számon, vagy írjon e-mailt az info@selectkft.hu címre!